Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Елена Гунчева използва най-грозната обида за момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив
Елена Гунчева използва най-грозната обида за момичето което отиде с питон на бал в Пловдив

Елена Гунчева използва най-грозната обида за момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив

Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив, младата дама обаче не й остана длъжна. Това стана ясно от клипче, качено в социалната мрежа TikTok, видя Plovdiv24.bg.

Във видеото момичето, на име Дариела, казва:

„Аз не съм абитуриентка, най-добрата ми приятелка е, и аз отидох на бала й, за да се снимаме със змията. Отидохме за 20 минути, снимахме се и това беше. Искам да кажа, че роклята ми струва 100 лв., гримът и прическата – сама съм си ги правила, не съм отишла с последен модел Мерцедес, отидох пеша, носих си змията“, казва Дариела.

„Г-жа Гунчева, която явно е много успешна юристка, политичка, народна представителка, не знам и аз вече каква е, отново се изказва неподготвена. Този път обаче засяга мен с моя снимка и „уникален текст“, казва още момичето.

„Дресьорката на питони явно лично се е засегнала. В клипче в Тик-Ток се обяснява надълго и нашироко колко й струвала роклята, защо била отишла и т.н. Доста смешно. Явно лично се е засегнала, но пък пълно щастие няма. Искаше да бъде забелязана, забелязаха я. Понякога се отчайвам от тъпотата на някои хорица“, отвръща на клипа на момичето Елена Гунчева в свой пост в мрежата.

Публикуваме първия текст на Гунчева, заради който Дариела прави видеото без редакторска намеса: 

ДЕН ЗА ИЗЛАГАЦИИ

Досега се опитвах да се сдържам, за да не нарушавам комфорта на празнуващите потресаващия факт, че са успели да избутат образованието си до диплома за средно образование. Но пък и аз съм човек, не е човешко да се сдържам чак толкова.

Скъпи млади хора, вероятно днес не го осъзнавате, но абитуриентският бал не е центъра на живота. Дори не е и важен. Цената на екстеншъните, роклята и прическата Ви не интересува никого освен нещастните Ви родители, заплатили поредните ви прищевки. Разгологъзените тоалети предизвикват само подигравка и разсъждения как точно ще се издържате след тоя велик и култов ден на завършването.

Преди да отивате на бала си с трактор, автобус, мощен джип или лъскаво возило /обикновено взето назаем/, си отворете дипломата и си огледайте оценките. След това се вгледайте в главата си и си пребройте знанията. И ако можете да броите само до дванадесет, по-добре празнувайте по-смирено.

Защото утре ви чака Бюрото по труда, щанда в магазина или подреждането на склада. И лъскавото рокле днес утре няма да прикрие факта, че сте функционално неграмотни и обречени завинаги на посредственост.

Искам да поздравя и тези абитуриенти, които показват стил, класа и скромност. Най-скъпите рокли, уважаеми момичета, са без пайети и не показват повече, отколкото е прилично. Най-класните костюми, момчета, не изглеждат, все едно отивате на прайд, а не на бал. Класата и стила си личат отдалеч. А изгъзиците ви с дрехите /да, точно това е думата/, впечатляват само тези, които като вас не осъзнават смисъла и значението на завършването на тази степен на образование.

Потрошавате няколко месечни заплати на родителите си за една нощ. Без значение какво има в главите и в дипломата Ви. Не Ви порицавам. Животът утре ще Ви удари повече, отколкото си мислите. Утре започва трудното. Утре ще разберете как се изкарват парите за роклята и прическата. Тези, които имат знания и отлични оценки, ще продължат нагоре. Естествено, ако просто не отбият номера и да се запишат в 223-я университет в Горно Нанадолнище със специалност „Мениджър на сладкарски услуги“ или нещо подобно.

Порадвайте се днес. На това, което сте постигнали. Роклите утре ще ги приберете в гардероба, където да прашасват и повече няма да ги облечете. Прическата ще я развалите и само снимката ще ви напомня колко пари сте потрошили по главата си. Които пари могат да ви трябват да си платите наема например.

Поздравявам тези, които са учили усърдно, които имат знания и знаят, че науката е слънце, което в душите грей.

А когато коври носят питони, за да се опитат да впечатлят околните и те да не забележат вакуума между ушите им, картинката е по-скоро жалка, отколкото впечатляваща…..

Елена Гунчева-Гривова

Повече за целия скандал можете да видите във видеото.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?