Елена Кръстева е най-горещата лекарката в Пирогов

Nai-goreshtata lekarka

Елена Кръстева спокойно може да се окичи с титлата нaй-секси медицинската сестра. След това става доктор в „Пирогов“ и без особено голям проблем може да се смята и за най-красивата лекарка.

Родената и израснала в Кресна чаровница завършва медицина в Софийския университет през 2019-а.

Елена е очарователна
Елена е очарователна

„Малко преди да започна специализация, разбрах, че съм бременна, и това беше най-хубавата причина да забавя темпото след работа и учене, две работи и доброволстване. Докато следвах, съм работила като аниматор, детегледачка, медицинска сестра и като отговорен редактор на медицинско списание. Захващам се с много неща едновременно и създавам каша около себе си от недовършени проекти“, споделя лекарката, която работи известно време и като медицинска сестра в Националната кардиологична болница.

Бялата престилка й отива
Бялата престилка й отива
Изискана в червена рокля
Изискана в червена рокля
Специализира след завършване на Медицинския университет
Специализира след завършване на Медицинския университет

Дълго време Елена, която родом е съгражданка с футболист №1 на България Кирил Десподов, отдава на своя първороден син Митко. По време на майчинството Елена се вглъбява в грижите за своето отроче и оставя медицината на заден план, но след това се завръща отново в работния процес.

"Животът е по-хубав, когато си изпиеш кафето, нурофена и си на 3 крачки от морето", споделя д-р Кръстева
„Животът е по-хубав, когато си изпиеш кафето, нурофена и си на 3 крачки от морето“, споделя д-р Кръстева
Край морските вълни
Край морските вълни
С червен бански като същинска спасителка на плажа
С червен бански като същинска спасителка на плажа

„Не ми се мисли за кариера и болници, снимките с колегите ми се струват от друг живот. Учебниците стоят неотворени от месец. Това момче расте и не мога да го пусна. Като съм намерила майката в мен, или съм загубила някоя друга част от себе си, или съм се променила изцяло.

Меланхолично ми е. Питам се дали постъпвам правилно. Търся посока. Но нищо не е същото след една година. Всичко е ново. Всичко е по-хубаво“, споделя след първата година от майчинството д-р Кръстева.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Елена Кръстева е най-горещата лекарката в Пирогов"

Какво мислите?