Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Емили Йорданова: „Но най-късно до есента ще се превърна в това, което съм се чувствала винаги – биологична жена“
Емили Йорданова: "Но най-късно до есента ще се превърна в това което съм се чувствала винаги - биологична жена"

Емили Йорданова: „Но най-късно до есента ще се превърна в това, което съм се чувствала винаги – биологична жена“

Точно на рождения си ден Емили Тротинетката получи изключително скъп подарък – цели 10 000 евро от своя приятелка.

На 8 юли скандалното блонди празнува в Белград заедно със своите най-близки приятели Тихомир-Мелиса Рангелов, бивш културист и участник във „Фермата“, и 31-годишната софиянка Елизабет Зарева 22-рия си рожден ден.

За рожденичката, вижда се от снимките в профила на Емили, е имало голяма торта, голям плюшен мечок и… камара пачки! И ако първите подаръци са осигурени от Тихомир и Елизабет, с които транс момичето заживя в „любовна триада“ във Варна, след като я освободиха от ареста на Второ РПУ в Пловдив, парите са й дар от родна транс жена. Тя решила да помогне на Емили да осъществи мечтата на живота си – да си направи операция за смяна на пола.

„Имам си парички! Пълна съм с щастие! Но тези парички не са мои! Тези парички са необходими за операцията ми за смяна на пола!“, написа в социалната мрежа Тротинетката.

Пред „България Днес“ русокоската от Плевен сподели, че от дете искала да се подложи на такава операция, но майка й се възпротивила.

„Но най-късно до есента ще се превърна в това, което съм се чувствала винаги – биологична жена“, обещава Емили. Тя уточнява, че за въжделената цел е избрала най-добрата клиника за смяна на пола в Сърбия, въпреки че доскоро планираше да се префасонира у нас.

„Хора! Няма по-щастлива от мен на Земята! Вече се сдобих с необходимата сума за операцията ми за смяна на пола! Днес получих като подарък и дарение сумата 10 000 евро или 20 000 лв. Парите са в сметка! Те са от моя много близка приятелка, която е транс жена и се казва Габриела Занкова на 54 години от София“, разкри Емили.

Тя уточни, че Габриела била „в началото на транспрехода и се феминизира скоротечно. Очаква се до една година да бъде прекрасна транс дама!“, написа още Тротинетката.

„Изключително съм благодарна, че точно в този момент се намери човек с истинско сърце, който да ми помогне!“, ликува с пачките Емили.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?