img
Home / КЛЮКАРНИК / Емо Чолаков намери сили отново да се усмихва – любовта му помогна да превъзмогне загубата на съпругата си

Емо Чолаков намери сили отново да се усмихва – любовта му помогна да превъзмогне загубата на съпругата си

/
/
/
494 Views

В началото на тази година най-усмихнатото лице от екрана, водещият Емо Чолаков, претърпя ужасна лична трагедия – след мъчителна битка с рака почина съпругата му, Кръстимира, припомня ko4.

Ето че няколко месеца след това телевизионерът до известна степен е превъзмогнал тежката загуба, а за това му е помогнала любовта – тази към работата и към участниците в шоуто, на което Емо е водещ в момента – „Един за друг“.

Водещият призна, че с днешна дата се чувства добре и именно работата е нещото, което му е помогнало да превъзмогне кончината на любимата си.

„Аз съм щастлив човек, че имах възможността да се запозная не само с финалистите в „Един за друг“, но и с всичките двойки, които участваха в този проект. Страшно много ми липсвате, нямам търпение да се видим, мили мои“, емоционално призна пред Гала Чолаков.

Водещият, който в този телевизионен сезон направи трансфер от бТВ в Нова телевизия, видимо сияеше от положителна емоция, като това се дължи основно на работата му с участниците във формата, за който вече текат кастинги за втори сезон.

„Ако някой ми разкажеше предстоящия финал, нямаше да му повярвам. Не можете да повярвате какво са постигнали нашите участници..

Всичко е извън предела на физическите възможности, а те не са спортисти“, разказа още Емо. „Не обичам лицемерието и не бих си го позволил“, отсече още гологлавия чешит, като сподели, че не може да каже коя му е най-симпатичната двойка сред финалистите.

Същевременно бившият тв синоптик скастри Гала, когато се опита да измести темата към карантината. „Дай да не говорим за това, да прескочим темата“, учтиво помоли той.

noviniibg

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook