Горещи новини

Ергенът взе роза и я остави, а Теа изхвърча от предаването мигновено заради зверския скандал

Tea izhvurcha ot predavaneto

Участничката в „Ергенът“ Теа не получи роза от „Ергенът“. Тя беше първата повикана и докато Алек държеше розата в ръце, изведнъж я остави:

„Вярвам, че времето ни тук приключи.“, категоричен бе той, докато Теа не можеше да вземе решение какво да направи.

„Наистина ли загърбва всичко, което се случи помежду ни, наистина ли няма значение за него?“, попита тя, като пропусна фактът, че си позволи обиди на етническа основа.

Причината за изгонването й беше зверският скандал, който си спретнаха Виктория и Теа и обидите, които си отправиха една спрямо друга. Стигна се до там, че човек от екипа на предаването да се намеси и да ги помоли да се помирят.

Ето и някои от култовите реплики от скандала между Виктория и Теа в „Ергенът“

1. „Не може да си центъра! Цял ден тебе те слушаме!“ (Виктория)

2. „Цър-Пър, изобщо не искам да те слушам!“ (Теа)

3. „Ако още един път те чуя да ми викаш Цър-Пър, няма да е добре за тебе! Защото си имам име. И защото това са обиди! И другото, което е, ме гледай в очите.“ (Виктория)

4. „Аз не съм мишка, разбра ли? Ти си мишката тука!“ (Виктория)

5. „Аз изобщо не искам да обсъждам най-грозната и най-смрадливата от тука!“ (Теа)

6. „Най-грозната? Ти ли, бе… парцал!“ (Виктория)

7. „Кажи бе, Цър-Пър! Разкажи за какво ново разказваш. Да чуя малко новини по мой адрес. Че само гадният ти глас го чувам навсякъде. Нали знаеш, че Алек те държи, щото му е жал за тебе, първо, заради визията ти, второ, заради гадния ти, гнусен глас…“ (Теа)

8. „Кат’ станеш к’во? Ще ти вкарам едно токче и ще умреш, бе, селянко! Циганко! Ти всъщност си циганка очевидно и си личи от 100 километра. С лилави венци и с пъпки по лицето.“ (Теа)

9. „Не ми се говори с провокатор, който разчита само на провокации, щото е грозна, щото е тъпа, щото е черна, щото е мръсна. И се чуди какво да измисли за мен, защото не знае как да изпъкне пред моята красота, пред моя ум, пред моя интелект. Кльощава, мръсна, черна, гадна… какво да говоря с този човек?“ (Теа)

10. „Не искам да влизам в разговор с това цигане. Казах какво ми е мнението за нея. Нека си вика там, нека си крещи… “ (Теа).

Вижте целия скандал във видеото.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ергенът взе роза и я остави, а Теа изхвърча от предаването мигновено заради зверския скандал"

Какво мислите?