Горещи новини

“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

Ergenyt razsipa zdraveto na Vaska

Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”.

Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV.

“В началото бях много разочарована. Отрази ми се психически и здравословно”, разказа Васка. След като видяла първите няколко епизода, тя получила паник атаки.

“Един път припаднах и моята съквартирантка ме беше намерила на земята в безсъзнание”, сподели след отпадането си участничката в “Ергенът”. Тя се опитала да овладее състоянието си в този случай и поне да стигне до леглото си, за да припадне там, но не успяла. За щастие, при падането си в несвяст Васка само си ожулила лицето, без да си удари по-сериозно главата.

“Със сигурност не се чувствам “страхотно”, сподели фармацевтката, на която ѝ предстоят държавни изпити. Сега тя е добре, стабилизирала се е и вече не се тормози от това, че “Ергенът” разказа съвсем различна от реалната версия за нея.

От думите на Васка стана ясно, че от предаването е изрязана напълно нейна целувка с Алек. Причината тя да бъде наказана от продукцията и в крайна сметка изгонена обаче все още остава скрита. Най-вероятно обаче тя е отказът ѝ да участва в скандали с другите жени.

Васка напълно отрече клюките, че тя е имала гадже и това се е разкрило. Нито по времето на снимките, нито сега хубавицата няма половинка. Васка каза също, че е много благодарна на публиката, която е била доста благосклонна към нея.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала"

Какво мислите?