Home » КЛЮКАРНИК » Естрадната звезда Ани Върбанова се отказа от България
Ani Varbanova napuska Balgariq

Естрадната звезда Ани Върбанова се отказа от България

Естрадната ветеранка Ани Върбанова, която рядко попада под светлините на прожекторите, е взела категоричното решение да обърне гръб на родината си.

74-годишната Ани е напуснала страната и се е преместила да живее завинаги в Гърция. Причината е, че българската действителност я разочаровала, а освен това съпругът ѝ, който е родом от Италия, завъртял бизнес със заведения в южната ни съседка.

В момента Върбанова и половинката й обитават невероятна хасиеда в гръцкото село Неа Врасна, което се намира на брега на Бяло море по пътя за полуостров Халкидики. Макар да са скъсали с България, не са прекъснали връзката си с приятели и колеги. Ани от години е изключително близка с Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов, с когото пък на всичкото отгоре са комшии в гръцкото село, защото и той има вила там.

Между изпълнителя на „Телефонна любов“ и гласовитата красавица, спечелила през 1977-а „Златният Орфей“, навремето е имало романтична история, но тя останала неконсумирана.

„Не сме били гаджета, но Васко беше лудо влюбен в мен, като бяхме студенти в Консерваторията. Аз вече бях омъжена за музиканта Евгени Ламбринов. Останахме си приятели и до днес“, признава Ани Върбанова.

В България певицата изкара по-малко от година, а престоят ѝ тук бе свързан с лоши преживявания, защото падна на пъпа на София и счупи крак. После ѝ се наложи да прави две сложни операции в частна столична болница, които ѝ стрували прескъпо. Благодарение на пироните, които ѝ сложили, обаче естрадната легенда проходила пак без проблем.

Преди да се приберат в България, двамата със съпруга ѝ пък живееха дълго време на Ботуша. Италианецът се влюбил в нея, докато тя изнасяла рецитал в пиано бар в чужбина преди години. Бил пленен от красотата и гласа ѝ и дълго време се борил да я впечатли, докато тя се съгласила да излязат на среща. След нея обаче не се разделили нито за миг.

Алберто е и мъж с големи финансови възможности. Притежавал 3 елитни ресторанта във Флоренция, Италия, които продал, за да угоди на любимата си жена. Първите 20 години от брака си двамата изкарали в Швейцария, където си купили апартамент. После живеели в Тоскана, в България, а сега в Гърция.

Ани е благодарна, че съдбата ѝ изпратила такъв мъж, защото преди Алберто да се появи в живота ѝ, сериозно пострадала от любов. Първият ѝ съпруг я обрал жестоко. Източил от банковата ѝ сметка 150 хиляди долара и избягал безследно, докато тя била на турне в чужбина.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?