Горещи новини

Ето ги знаците на Зодиака, които най-често имат душа на ангел!

Ето ги знаците на Зодиака

Светът на Доброто и светът на Злото – виждали сме ги в не един филм. Двете сили взаимно се балансират, затова и двете са необходими на света.

Силите на Доброто носят светлина, надежда и утеха, докато тези на Злото сеят разруха и скръб. Те, разбира се, имат и своите помощници на Земята – ангели и демони. Оказва се, че сред зодиакалните знаци също има своеобразни сили на Доброто и Злото. Някои зодии, повече от други, са склонни да помагат и правят света по-добър – те имат невидими ангелски криле и носят светлина и надежда в живота на другите. Ето ги трите зодии с душа на ангел, според Ко4:

Везни

Везни е най-чистият знак на зодиака. Те са емпати, способни да вникват в проблемите на другите като в собствените си и да вдъхновяват хората. Животът на Везните може да бъде пълен с изпитания и трудности, но те винаги остават чувствителни към чуждата скръб, могат да се откажат от делата си и да се откажат от облагите си, ако е необходима помощта им или се случи нещастие дори с напълно непознат.

Везните имат още една дарба – те са велики естети и почитатели на красотата. Но хората от този знак са способни не само да го забелязват около себе си, но и сами да създават красота. Няма значение дали е шедьовър на изкуството или просто душевно настроение. Везните могат да вдъхновяват, хармонизират и да връщат на разочарованите сърца вярата в доброто.

Особено щастливи са хората, които са в близкия приятелски кръг на Везните. В техния живот винаги има човек с ангелско търпение. Трудно е да извадиш представител на Везни от кожата му – те не се поддават на провокации. Спокойствие и уравновесеност – това е техен талант и свещен дълг.

Водолей

Водолей – символ на истинска доброта и дълбока мъдрост. Никой друг знак няма по-голямо сърце. Всички човешки скърби и болка могат да се поберат там. Съзнавайки добре това, Водолеят често избира социални професии – те се посвещават на хората с душа и сърце, защитават правата им, участват в благотворителни и доброволчески акции. Понякога това им пречи да имат личен живот. Нямат време.

Водолеят не знае как да живее за себе си. Той трябва да спаси целия свят, да ощастливи всички бедни и да нахрани гладните деца на Африка без изключение. Но когато тази мисия приключи, Водолеят отново няма покой – винаги ще има някой, който се нуждае от неговата помощ.

Изглежда, че хора, които се посвещават с такава енергия на другите, бързо ще изгорят и ще се изчерпат. Но Бог се е погрижил за тях и ги е дарил с дълъг живот и им е дал почти нечовешки сили. Водолеите са надарени с интуиция и мъдрост, които ги съхраняват душевно. Водолеите, решавайки собствените си и чужди проблеми, уцелват най-краткия път към успеха, успешно избягват препятствията, които усложняват живота, и философски гледат на неприятностите, което им помага да не създават нови. По този начин те пестят енергия, сила и здраве.

Риби

Рибите са дарени с най-голяма интуиция сред зодиите. Под този знак в света се раждат ясновидци, медиуми, лечители, пророци. Небето им открива тайното знание и законите на Вселената. Рибите рядко са зли учители. Бог ги изпраща на Земята, за да лекуват човешките души, като ги насочват по правилния път и им сочат съдбоносните знаци. Рибите помагат на хората да се опознаят, да постигнат хармония и да намерят смисъла на живота. Той буквално изваждат хората от дъното, затова често ги наричат ангели-пазители.

Рибите-творци правят този свят по-щастлив и красив. Силно развитата интуиция им помага да измъкнат от дълбините на собствената си душа истински шедьоври на творението. Какво ли не са способни да създадат Рибите – картини, книги, архитектура или настроение и всичко това, защото Бог им е подал ръка. Хората черпят вдъхновение, енергия, радост, щастие и самия живот от Рибите.

За разлика от Водолея, за съжаление, ресурсите на Рибите не са неограничени. Но хората от този знак могат да се самозареждат и да се възстановяват. Те са склонни да се откъснат от външния свят и да се потопят в своето вътрешно, където се случва прераждането от пепелта.

Източник: За Жената

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето ги знаците на Зодиака, които най-често имат душа на ангел!"

Какво мислите?