Home » БЪЛГАРИЯ » Ето го втория внук на Бойко – малкият Иван навършва 1 годинка (СНИМКА)
Ето го втория внук на Бойко

Ето го втория внук на Бойко – малкият Иван навършва 1 годинка (СНИМКА)

Второто внуче на премиера Бойко Борисов ще отпразнува своя първи рожден ден днес, 13 юли.

С дядо му са родени на едно и също число, като разликата е само в месеца. Министър-председателят навърши 60 години на 13 юни, а само 30 дни по-късно малкият Иван, който носи името на баща си, става на 1.

Досега Борисов все още не е показвал публично по-малкия от двамата си внуци, който проплака в един от най-горещите юлски дни през миналата 2018 година. Единствената дъщеря на премиера – Венета, роди второто си момченце в Майчин дом в София. На раждането акушираше проф. Виктор Златанов, ректор на Медицинския университет и бивш шеф на Майчин дом.

Всъщност той е свако на Венета, защото е омъжен за сестрата на майка й Стела. В същата болница тя роди и първото си дете през 2016 година. На изписването на Иван няколко дни след появата му присъстваха зетят на Борисов, лелята и свакото на Венета, нейната първа братовчедка, както и по-голямото братче на Иван – Бойко-младши. Самият премиер успял да го види едва след като приключил работните си ангажименти в Министерски съвет, където през целия ден бил във видимо приповдигнато настроение.

Щастливото събитие бе запечатано единствено за семейния фото архив, а само „Ретро“ разполага със снимки на новородения Иван, който близки до премиера разкриват, че колкото повече растял, толково повече приличал на дядо си.

Внука на БОЙКОЗа първия му рожден ден фамилията планирала празник в семеен кръг, като най-развълнуван за тържеството бил батко му Бойко. На 31 януари тази година пък той навърши 3 годинки. Откакто се е родил, дядо му неизменно честити празници като Коледа и 1 юни със снимка с него. За последно го показа в навечерието на евроизборите, когато пусна фотос от семейната къща в Банкя, на който двамата си почиват гушнати. „Вечер вкъщи времето си е за нас“, написа към снимката премиерът.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?