Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето го разкошното имение, в което ще снимат Ергенът-3 (ПЪРВИ СНИМКИ)
Ето го разкошното имение в което ще снимат Ергенът-3 (ПЪРВИ СНИМКИ)

Ето го разкошното имение, в което ще снимат Ергенът-3 (ПЪРВИ СНИМКИ)

Вече е ясно името на Ерген №3 (по заглавието на едноименното риалити) – за разлика от предишните две издания, където в ролята се превъплътиха бивш спортист и талантлив пианист, сега продуцентите залагат на бизнесмен, при това успешен и много млад.

 Александър Младенов е името на “ Ергена „, а голямата любов той ще търси на ново място.

Както стана ясно преди време, романтичното риалити няма да се снима в Турция, както предишните два сезона, а в Гърция. Днес бяха публикувани и първите кадри на луксозното имение, което ще приюти участничките, борещи се за неговото сърце.

Както сами можете да видите, имотът разполага със собствена хеликоптерна площадка, джакузи, красива градина с уникална гледка към морето. От bTV все още пазят в тайна конкретното разположение на това скъпарско имение. Едно е сигурно – на това място ще има буря от емоции.

Ергенът 3 имение

имението от Ергенът

И ако все още не знаете кой е Александър Младенов – той е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш.

Алек притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?