img
Home / ЗДРАВЕ / Ето защо започнах да слагам всяка вечер сапун под чаршафа!

Ето защо започнах да слагам всяка вечер сапун под чаршафа!

/
/
/
344 Views

Синдромът на неспокойните крака е неудобна ситуация, която се проявява с болки в краката, които могат да ви събудят посред нощ.

Освен краката, главата, ръцете, торса и други части на тялото могат да бъдат засегнати.

Основна причина за синдрома на неспокойните крака е нарушение на нервната система, което от своя страна прави краката неконтролируемо да се движат. Симптомите се появяват през нощта. Най-страшното е, че синдромът на неспокойните крака може да ни разболее и да направи живота ни неудобен.

Както е споменато, състоянието е нелечимо, но има естествен лек, за който мнозина твърдят, че действа, видя Ко4.

Този трик се основава на използването на сапун.

Всичко, което трябва да направите е да поставите сапун между чаршафите или под чаршафа. Много хора са склонни да сложат сапун в чорапите си, преди да са опитали да го поставят между чаршафите.

Сменяйте сапуна всеки месец, защото има вероятност да изсъхва в рамките на 30-ина дни. От решаващо значение е сапунът да бъде свеж през цялото време.

Въпреки че този метод не е научно потвърден, хората, които са го приложили твърдят, че е ефективен. Същите хора твърдят, че поддържането на свеж сапун под чаршафите намаля техните симптоми. Така че, ако страдате от това състояние, този метод заслужава да опитате!

Източник: ТРГ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!