img
Home / БЪЛГАРИЯ / Ето какво се случва с любовника на фаталната красавица Пенка, който е съучастник в обира на банка

Ето какво се случва с любовника на фаталната красавица Пенка, който е съучастник в обира на банка

/
/
/
247 Views

Районен съд Карлово остави вчера в ареста любовника-съучастник на фаталната служителка на кредитен офис в Карлово Пенка Д. Костадин Р., на 34 години, от село Розино, остава за постоянно в ареста, научи КОЧ.

Той е в условие на изтърпяване на условна присъда, за това магистратите му наложиха най-тежката мярка „задържане под стража“.

Пенка Д. е на свобода с парична гаранция от 2 000 лв. Оказва се, че карловските Бони и Клайд са замесени в други далавери, освен обира на офиса на кредитната фирма, в който е работила Пенка. Припомняме, че 35-годишната жена и година по-младият й приятел, разбиха и ограбиха офиса в Карлово.

При разпитите Пенка е заявила, че някой – според нея неизвестно кой, е извършил удара, задигайки 22, 500 лв. След 5 денонощия непрекъсната работа, полицаите от РУ Карлово стигнаха до извършителите и установиха, че откраднатите пари са 8, 900 лв. Вероятно кражбата е извършена, за да прикрие Пенка финансовите си далавери, правени с нищо неподозиращи бивши клиенти.

От тяхно име и с техни лични данни служителката е кандидатствала за кредити и е прибирала парите.

Още преди да извърши удара, вътрешна комисия на кредитната институция е усетила нередности и е започнала проверка. В момента тя продължава паралелно с разследването на полицията. След обира Пенка е дала 3 000 лева награда на любовника си, половината са открити в него. В Пенка не са намерени никакви пари.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!