img

Ето какво сторил Ласкин, когато Катя Близнакова му признала…

/
/
/
1533 Views
loading...

Целият роден хайлайф се нареди да пише прощални слова в социалните мрежи, адресирани до Иван Ласкин. Негови приятели се ядосват на цялата тази показност, видя Ко4.

„Трябва ли човек да умре, за да бъде признат за добър и да се забележи работата и таланта му“, питаха се риторично те на опелото на Ласкин. Възмущението им идва от хора, които през годините дори са се подигравали на актьора и проблема му с алкохола, а сега тръгнали да го възхваляват.

Няколко дни певицата Катя Блзинакова се опитва да се въздържи от подобен публичен коментар, но накрая нещо отвътре я тласка да го направи.

„Господи, все се спирам да не пиша ама нещо неистово иска да излезе от душата ми! Спомням си, когато казах на Иван, че го харесвам, а той отговори: „Започна се“. Явно уморен от ласкателства. Но отпора на реакцията ми го обезкуражи и всичко затанцува, като във вечен валс на приятелството. Обичам Алексчето, което сладката Пепа каляваше в нашите “мръсни светове“, за да я научи докато диша на всичко. А тя с големите си и любопитни очички попивашe всичко и от малка беше дете с характер.

Не тъжи Алексче, той отиде да ви пази от ангелските светове, където с Пепа ще ти пратят много Светлина. Трябваше да го напиша-България убива децата на прехода. Но само талантливите, защото плевелите се ширят в медийното пространство и са угодни на комплексираните. Лети Иване, полети и свирни, че си доволен от написаното за теб“, развълнувано написа изпълнителката на „Лиляно моме“.

Двамата се запознават по време на участието им в „Черешката на тортата“, където взаимните им симпатии веднага проличаха на малкия екран.

Източник: show.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!