img
Home / ЗОДИИ / Ето какво трябва да правите според зодията за да сте здрави

Ето какво трябва да правите според зодията за да сте здрави

/
/
/
393 Views

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец):

Вие най-често имате проблем с талията. Любовта е нещо прекрасно, но когато любовните дръжки също големеят, време е да предприемете нещо! Включете поне 10 минути на ден, в които да правите упражнения за коремната зона. Ще усетите разлика в начина, по който се чувствате и ще си спестите много здравословни проблеми занапред.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог):

Като земни знаци, вие сте добре заземени – което понякога означава, че буквално тежите на мястото си! Кардио упражненията са ключ при вас – ходете бързо, спринтирайте от време на време, ще се изненадате от ползите! Обърнете внимание на храненето си. По-малко тестено, повече зеленчуци и редовно движение. Вие сте себе си, когато сте дейни, а не статични.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей):

Като става дума за въздушните, важно е да се концентрирате върху здравината на горната част на тялото. Може да ви е досадно, но добрите стари лицеви опори наистина ще дадат резултат! Много полезно е да вдигате тежести, без да се изсилвате – бицепс и трицепс са добро начало. Консултирайте се с професионален треньор, защото така ще съставите план, който да е съобразен с индивидуалните ви нужди.

Водни знаци (Рак, Скорпион, Риби):

Водните елементи са склонни да наддават доста в една определена зона, напр. крака. За вас е важно да тонизирате редовно тялото си и да развивате физическа сила. Тя ще се прехвърли и върху характера ви и ще ви донесе по-добър контрол върху емоциите.

Плуването обикновено е любим ваш спорт, а ако не е, опитайте – във водата имате шанс да се чувствате напълно отпуснати и себе си… Нещо, което рядко ви се отдава в хаотичния външен свят.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook