Ето как е изглеждала гримьорката Криси преди „Ергенът“ – и тя ли е с корекции? (СНИМКИ)

Krisi predi Ergenyt

Безспорно една от най-красивите дами в тазгодишния сезон на „Ергенът“ е гримьорката Кристина Евтимова. Криси се изявява професионално като гримьор от 8 години, като избира за свой артистичен псевдоним „Gorgeous“.

Така се представя и в социалните си мрежи.

Гримьорката обича да тренира и казва, че дисциплината е нейната главна движеща сила. Освен със спорт и с арт изкуство, Криси се занимава и с музика. Една от първите й публикации в Instagram е кратък клип, на който пее една от популярните български естради.

Кристина Ергенът

От кадрите можем да видим перфектното тяло, което тя поддържа с нескончаеми тренировки и желязна воля. Именно това е тайната зад перфектната визия на Криси, за разлика от куп други „ергенки“, за които от птичи поглед е видно, че са минали не една и две корекции във външния вид.

След като избухна скандал заради новината, че Габриела, която вече напусна риалитито, си има приятел, някои от момичетата застанаха срещу Криси. Тя беше обвинена, че не подкрепя тяхното крайно мнение по повод участието на Габриела.

Криси Ергенът

„Аз много добре знам къде се намирам и никога няма да засега достойнствата на някого“, каза в предаването Криси. По-различната позиция на иначе кротката Криси подпали истински скандал в имението.

Спортът, със сигурност, е голяма част от живота на красивата брюнетка, който освен това изгражда характера й. Сред първите й снимки се нареждат такива по бански, на които се вижда наистина стройната й фигура.„С моя най-добър приятел“, е описанието на друга снимка, на която Криси е с бял джак ръсел, пише lady zone.

Криси Ергенът тяло

Това, че Криси е от град Варна, вероятно има отражение на любовта й към морето. На много от публикациите може да се наблюдава морската вода. Криси харесва музиката, защото описанието на друга нейна публикация е: „Животът е музика“. На снимката тя е с китара. В представите на Криси, идеалният мъж трябва да има силен характер, защото самата тя притежава такъв. Това може да се забележи в погледа на снимките на гримьорката.

Една от любопитните публикации в профила й е направена прези броени часове. На снимката я виждаме в компанията на Милена, която отпадна миналата седмица. Очевидно двете са били в прекрасни отношения от „ден 1“, както се изразява гримьорката, която благодари на Милена за всичко:

Криси и Милена Ергенът

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ето как е изглеждала гримьорката Криси преди „Ергенът“ – и тя ли е с корекции? (СНИМКИ)"

Какво мислите?