img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Ето как Ивана свали 15 килограма за 15 дни с диетата на проф. Мермерски!

Ето как Ивана свали 15 килограма за 15 дни с диетата на проф. Мермерски!

/
/
/
2737 Views

От години наред Ивана има проблеми с килограмите.

С напредването на възрастта си, свалянето на килограми би трябвало да става все по-трудно за певицата, но не! Тя доказа максимата, че “има ли желание, има и начин”, е напълно вярна. Изпълнителката  успя да свали 15 килограма за 15-20 дни чрез хранителният режим на професор Мермерски.

“Омръзна ми от т.нар. модни диети. Реших да се доверя на специалист и се обърнах за помощ към професорът диетолог Христо Мермерски.”, споделя Ивана

Ето какво представлява диетата на Мермерски:

Кофичка кисело мляко от 2 %, ябълков пектин, мед, орехи, канела и прополис. Всичко това се забърква предната вечер и се консумира на другият ден. По този начин полезните вещества са се разтворили напълно. Пропорциите за целият ден са следните: супена лъжица мед, чаена лъжица пектин и половин супена лъжица канела. Те се изсипват в кофичката с кисело мляко и се разбъркват до получаването на хомогенна смес. Капват се 20 капки пектин и се наръсват начуканите орехови ядки.

В продължение на няколко дни – седмица или 10 дена, трябва да хапвате само от тази смес. В случай, че много огладнеете – може да хапнете някакъв плод. В началото ще ви бъде трудно, но постепенно организмът ви ще привикне. След това може да ядете сместа само сутрин, а през останалото време от деня да консумирате леки храни – салати, бяло месо, супи, варен ориз и т.н.

Професор Мермерски гарантира, че с неговата диета ще свалите минимум 8-10 килограма.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook