img

Ето кои са ромите, нападнали и пребили таксиметров шофьор в Бургас

/
/
/
201 Views
loading...

Очаква се тримата да се разминат със смешни присъди заради либералното законодателство за непълнолетни престъпници, разбра ko4.

Енчо, Мавро и Исус са тримата арогантни и изключително агресивни роми, които снощи нападнаха и ограбиха таксиметров шофьор в бургаския кв. Победа, научи Флагман.бг от свой източник.

Както малко по-рано днес съобщихме сцената се разиграла на ул. „Чаталджа” № 57 в квартала.

Енчо, Мавро и Исус спрели случаен таксиметров автомобил – Опел „Зафира”. Действали по изпипана схема. Енчо заговорил водача на колата, като отворил дясната врата и го попитал дали ще ги откара до центъра на Бургас. В този момент обаче се протегнал към монетника под таблото и го издърпал.

В същото време, докато бакшишът бил обърнат с лице към Енчо надясно, от лявата страна на колата, шофьорската врата отворили Мавро и Исус. Те ловко идърпали чантичката на беззащитния таксиметров шофьор. Докато той се съпротивлявал, Исус му забил един юмрук в главата и скъсал презрамката на чантичката.

Тримата тийнейджъри на възраст между 15 и 18 години побегнали с чантичката и монетника. Общата ограбена сума е в размер на около 120 – 130 лв., посочват от полицията.

В резултат на бързите полицейски действия тримата бандити са задържани.

Те направили пълни самопризнания и върнали част от паричната сума, но ще бъдат съдени като непълнолетни и наказанията за тях ще са изключително леки – най-много условна присъда, дори пробация, защото законодателството е либерално и покровителства точно подобни индивиди, които вършат престъпления.

Няколко поред правителства се опитват да направят серизони промени, но срещат отпор от правозащитните организации, които се канят да окалят България в цяла Европа като едва ли не държава от Средновековието, която не била либерална към малцинствата и непълнолетните престъпници.

Флагман

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!