img
Home / KO4 STORY / Ето кой всъщност е Валентин Кулагин и как стигна до тук!

Ето кой всъщност е Валентин Кулагин и как стигна до тук!

/
/
/
3161 Views

Най-коментираният участник във ВИП Брадър е изоставен от баща си като съвсем малък и е отгледан от своите баба и дядо.

Фамилията Кулагин идва от баща му, който е руснак, но никога не е полагал грижи за него. Майка му работи почти денонощно, за да го издържа, докато е ученик. Баща му, въпреки, че има финансови възможности, не дава нито лев за него.


Учители на Валентин от Хасково си спомнят, че от малък той е различен и коментиран от съучениците си.

Кулагин завършва техникум по икономика в родния си град, но това далеч не са най-хубавите му години. Заради женските си дрехи на няколко пъти става обект на тормоз от съучениците си. Те редовно го бутали и открито се подигравали на бъдещия гримьор, пише„България Днес“.


„Хасково е малък град. Тук всичко се обсъжда, затова и веднага след училище Вальо замина за София. Оттогава мисля, че изобщо не се е връщал тук“, споделя негова учителка.

Невиждани преди снимки показват през каква метаморфоза е преминал гримьорът на звездите и вицепрезидент на Къщата на „Вип Брадър“ Валентин Кулагин.

Негов приятел от детството в Хасково показа ексклузивни снимки, на които ексцентричността на Кулагин все още не се вижда на бял свят, пише „Флагман“.

В миналото Кулагин е бил съвсем обикновен млад мъж, който не само тренирал във фитнеса, но дори бил доста запален бодибилдър. Трудно е да се повярва, че става въпрос за същия човек. „Това е Вальо преди интервенциите си, когато беше нормален мъж, а не сегашния гей. Той редовно тренираше, за да поддържа мъжествена форма“, каза близкият на Кулагин.

Първата му работа била в местен ресторант в студена кухня, преди много години.

„Последно, като се видяхме, той спазваше диети за отслабване, за да придобие сегашното си женско тяло. Искаше с нещо да изпъкне, да се откроява и постигна целта си. Един руски бизнесмен го издигна до това ниво, доста властен и богат. Той е собственик и на някакъв голям салон за красота в Москва и Вальо замина за известно време там. Когато се върна, вече беше с идеята да учи в София Моден дизайн“, добавя приятелят на Кулагин.

Валентин вече бил твърдо решил да тръгне по сегашния си път и започнал. „Като се върна от Москва, не беше точно в този вид, защото се изискват повече години, докато се докара до това състояние. Но мисля, че там руснакът му плати да се подложи на процедури за отслабване, защото се върна доста променен в това отношение. Върна се с много голямо самочувствие и разполагаше с много пари. Смени си компанията, приятелите и изобщо целия си начин на живот“, каза още приятелят на Валентин Кулагин от детството.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook