Home » КЛЮКАРНИК » Ето колко е богата всъщност Виолета от „Игри на волята“ ВИДЕО
Ето колко е богата всъщност Виолета от "Игри на волята" ВИДЕО

Ето колко е богата всъщност Виолета от „Игри на волята“ ВИДЕО

Бизнесдамата Виолета Стайкова, която се превърна в един от най-емблематичните участници в този сезон на „Игри на волята“, отпадна на крачка от големия финал на играта, а малко след това направи и прелюбопитни признания за живота си, както и за играта.

Ако си мислите, че гледайки отстрани кой какво е приказвал зад гърба й, а и пред очите, Виолета се е ядосвала, ще се излъжете. Даже напротив – тя се е забавлявала много от всичко, което е летяло по неин адрес.

Майката на Денислава, която от 23 години живее в Щатите, призна, че й е отнело десетилетие, за да започне собствен бизнес. И днес тя е милионерка.

Бизнесдамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това щеше да е неприемливо решение.

Тя сподели също и кой е нейния перфектен женски финал за сезон 5 на „Игри на волята“.

В подкаста „След Игрите“ Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто – Мартин Николов – Елвиса, като го определи като неподходящ за игра в коалиция заради избухливостта и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виолета не пропусна да каже и кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в „Игрите“, не пропусна и най-забавните моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите.

Ето какво още не се знае за Виолета:

47-годишната Виолета от 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида – Джаксънвил. Собственик е на агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона долара. Управлява над 60 служители. Дъщеря е на легендата на Левски – Стефан Стайков-Заека. Занимавала се и професионално с бодибилдинг.

Виолета е един от най-изявените стратези за сезона. Участваше заедно с дъщеря си Денислава. Те останаха последната оцеляла двойка в ТОП 8.

Ето кои трима души са най-достойни за големия финал на сезон 5 на екстремното риалити според нея:

„1. Рълев е най-добър от всички, които са останали там. Всички мъже. Това е най-добрият мъж.

2. Дени, защото е много борбена и има много хъс в нея. Все още смятам, че тя може да бъде първата жена – победител на Игри на волята. Играта не е свършила, докато не е свършила. Докато има жена вътре, още се надявам, че тя ще победи.

3. Мастагарков може да бутне и Момчи, може да бутне и Дунев, може да бутне и Мартин. Силен е на Арената. По-силен е сам, в интерес на истината. Когато играе сам за себе си е много по-силен, отколкото, когато играе отборно. Пожелавам му успех. Той е добричък.“/show.blitz.bg

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?