Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Ето колко е пораснал синът на Мария Илиева – малкият Александър е най-добрият фитнес за мама (Снимка)
Ето колко е пораснал синът на Мария Илиева

Ето колко е пораснал синът на Мария Илиева – малкият Александър е най-добрият фитнес за мама (Снимка)

Мария Илиева е сред най-популярните млади майки у нас. Певицата, която роди първата си рожба през януари миналата година, вече успя да си върне формата от преди раждането – видяхме колко добре изглеждаше в „Като две капки вода“.

Безспорно грижата за фигурата е сред най-важните задачи на всяка уважаваща себе си звезда, която ежедневно е в окото на обективите. Мария не прави изключение и активно се подготвя за предстоящото си турне.

Подготовката ѝ включва и сериозни физически упражнения със звездния треньор Симеон Миланов, разбра ко4. Освен тази активност, обаче, синът на певицата също се старае да помогне на майка си да поддържа добра форма.

„Aлександър се старае да ме държи във форма и след тренировка. Никога не е късно да усетиш щастието от редуване на интензивна фитнес програма с популярния сред майките спорт „тичане след бебе“, написа Илиева към снимка, която публикува в Инстаграм страницата си.

На кадъра изпълнителката на „Всичко“ е облечена в сив спортен екип, вързана на опашка коса и слънчеви очила, като държи сина си.

Мария и АлександърДвамата са седнали на люлка на детската площадка, която очевидно често заменя обстановката на фитнеса, но не прекъсва активния спорт на Илиева.

Певицата стана майка през януари миналата година. Георги, бащата на Александър, живее в Белгия, където развива успешно бизнеса си и страни от медийното внимание.

Източник: Е-новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?