img
Home / БЪЛГАРИЯ / Ето къде се намира банкоматът, който в събота бълвал хилядарки-Мъж видя щедрата машина и ето какво се случи!

Ето къде се намира банкоматът, който в събота бълвал хилядарки-Мъж видя щедрата машина и ето какво се случи!

/
/
/
577 Views
loading...

Хасковлия намери 2000 лева и ги предаде в полицията. Атанас Георгиев видял банкнотите в банкомат край хипермаркет в града в събота преди обед.

Около 11 часа мъжът излязъл от магазина, където имал работа и пазарувал. Излизайки, оставил количката си за хранителни продукти и в този момент чул звук от близкия банкомат. Забелязал, че на няколко пъти машината пуснала пари.

„Доближих се и видях, че има 40 банкноти по 50 лева.“, разказа Атанас Георгиев пред haskovo.net.

Той не обърнал внимание дали в устройството има карта. Преди него възрастна жена посегнала да вземе парите, но хасковлията ги прибрал преди нея.

„Казах й, че са мои. Зачудих се какво да ги правя, това е голяма сума. Първоначално си помислих да ги оставя за себе си, но реших, че не е правилно“, заяви още Георгиев. Малко след това той позвънил в банката, към която е банкомата и обяснил ситуацията, но от там отказали да му дадат информация за собственика и го препратили в клон на банката в Хасково, който не работел.

Така хасковлията занесъл парите в Районното управление в Хасково, където ги предал с протокол и пред униформените описал ситуацията. Той представи и копие на бележката от транзакцията, на която се вижда размерът на изтеглената сума.

Бележка от банкоматГеоргиев останал учуден, че машината е пуснала 2000 лева, при положение, че всяка транзакция е до 400 лева, а освен това през почивните дни има и други условия при тегленията. Той не изключва вариант това да е злоупотреба.

„Ако това е така, нека измамата да бъде разкрита, но идеята ми е парите да стигнат до собственика им“, категоричен е Георгиев.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!