Горещи новини

Ето с кого е кръшкала Кали на Влади! (Мръснишки SMS-и издали певицата)

Ето с кого е кръшкала Кали на Влади

Охранителен бос е в дъното на раздялата на Кали с третия й мъж – туроператора Влади. Краят на връзката им стана достояние на цяла България, след като фолк певицата разказа в тв интервю за отношенията им.

Влади обаче има по-различна версия за съжителството им, като се кълне, че Кали му кръшкала с друг.

Според наши добре осведомени източници става въпрос за шеф на охранителна фирма, чиито услуги певицата неведнъж е ползвала. Изпълнителката редовно е придружавана от гардове по участия и именно така се запознава с любовника си. Влади хванал невярната си половинка, след като преровил телефона й и прочел няколко мръснишки съобщения между двамата във Вайбър.

„Лъжеше ме, че между тях няма нищо и че флиртувала, защото това е част от работата й“, оплаквал се Влади пред свои приятели. В крайна сметка Кали била тази, която си събрала багажа и поискала да се разделят.

Влади е убеден, че е взела това решение, за да може да прекарва повече време с любовника си.

„Обиждаше ме по много грозен начин, наричаше ме к*рва. Бях подложена на постоянен психически тормоз, а го обичах с цялото си сърце и душа“, разказа Кали в медиите. Според близки до Влади обаче певицата доста е спестила в интервюто. Така например фолкаджийката пропуснала да спомене зависимостта си към рулетката.

По думите им Кали редовно профуквала хонорарите си по казината и се налагало Влади да й покрива борчовете. Друг слух пък гласи, че изпълнителката на „4-4-2“ злоупотребявала със забранени вещества.

Кали и Влади имаха близо 7 години, която не бе узаконена, тъй като свекърва й не я харесвала. С туроператор имат 5-годишен син и в момента се борят в съда за него. Фолк дивата има още две момчета от двама различни мъже.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето с кого е кръшкала Кали на Влади! (Мръснишки SMS-и издали певицата)"

Какво мислите?