img
Home / ЗОДИИ / Ето това са богините на ЗОДИАКА! Ако сте тази зодия, то сте благословени!

Ето това са богините на ЗОДИАКА! Ако сте тази зодия, то сте благословени!

/
/
/
1006 Views

Има няколко зодии, които са истинските богини на зодиака. Те са олицетворение на най-скъпоценните качества, които всяка жена трябва да притежава. Ето кои са те…

Близнаци

Какви качества притежават Близнаците? Трудно ни е да изброим всички и да не изпуснем някое от тях. Близнаците са жени от глава до пети. Те имат нежна, но силна и здрава душа. Отвън изглеждат твърди и решителни, но в сърцето си са раними и плахи. Обожават да се грижат за външния си вид и смятат, че всяка уважаваща себе си жена, също трябва да полага грижи, за да изглежда неустоима. В любовта дават душа и сърце за човека, с когото са. Умеят да правят много идейни и романтични изненади. В живота са истински фурии. Поставят си високи цели и с високи токчета се устремяват елегантно към тях. Няма нещо, което да си наумят и да не се сбъдне рано или късно. Близнаците имат уникален усет към хората и винаги допускат до себе си само стойностни хора, които знаят какво искат от живота и знаят как да го постигнат.

Везни

Везните са най-деликатните представители на нежния пол. Те са онова равновесие във Вселената, от което имаме нужда, за да не полудеем. Те са нежни, внимателни, разумни и винаги знаят как да те успокоят, когато имат нужда от тях. Истинска прелест! Техният живот е изключително пъстър, защото знаят как сами да си го направя такъв. Ухажвани са от много мъже и това им дава незаменимо самочувствие, което ги прави още по-привлекателни. Везните са изключително внимателни и отговорни в любовта. Те няма да те предадат и ще те обичат от тук до края на света. Знаят как да направят всеки мъж щастлив и спокоен. Семействата, които Везните създават са едни от най-прекрасните и щастливи примери, от които всички можем да се учим. Дълбоко в сърцето си жените от тази зодия копнеят за внимание и нежност. Това им стига, за да бъдат щастливи!

Дева

Жените от тази зодия са истински дами по душа, външност и светоусещане. Те са изключително раними, с тях човек трябва се държи много деликатно, за да не ги засегне. Същността им е изтъкана от женственост, която не може да се сравни с нищо друго. Девите са сложните възелчета на зодиака, които имат нужда от разплитане с внимание, обич и много търпение. Много са чувствителни щом заговорим за любов. Безкомпромисни са! Добре знаят какво искат и ако не го видят в лицето на своя партньор, няма начин да ги накараш да останат. Девите са много свободолюбиви. Те биха искали да обиколят света, преди да се установят на едно място с един човек. Опитът, който трупат през годините, прави душата им безценнна. След като вече са се наживели, се превръщат в незаменими партньори, които те обогатяват всеки ден, в който ги обичаш. Суетни са, но в рамките на разумното. Смятат, че всяка жена трябва да е красива, независимо дали е у дома, или навън.

Водолей

Най-грижовните майки, най-добрите съпруги и най-верните приятелки. Водолеите са изключителни жени, които могат да бъдат за пример на всички останали. Борят се за всеки успех в живота си със зъби и нокти. За това и всяка победа е толкова специална. В семейството са изключително грижовни, мили и подкрепят безусловно своя партньор и децата си. Най-добрите майки с най-всеотдайните маниери и начин на мислене. Водолеите са красиви както външно, така и по душа. Деликатни създания са, обичат да постигат всичко с блага дума и вярват, че това е пътят към всеки един човек. Обичат силно, верни са с всяка клетка на тялото си и не понасят лъжите. Водолеите са много специални дами, които трябва да бъдат обичани силно, но в никакъв случай не държат да са глезени. Те са мъжките момичета, от които светът има нужда.

Източник: E-vesti

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook