Горещи новини

Ето тузарската къща на Веско Маринов, където се усамотява с новата си половинка (Снимки)

Eto q kushtata na Vesko Marinov

Певецът с меден глас, когото напоследък често виждаме с различни изяви в медиите –Веселин Маринов, сподели в скорошно интервю, че е горд притежател на планинска къща , където се усамотява с жената до себе си, Веселина, предават от “Струма”.

За всички, които се чудят къде ли е свил гнездо изпълнителят, днес ще разбулим добре пазената тайна:

Всъщност къщата на певеца е на „ Пирин Голф ” край Разлог.

Веселин Маринов живее там почти постоянно от началото на пандемията. Всеки ден се разхожда вътре в комплекса, но често отскача за пазар или просто на разходка и до Разлог, който е съвсем близо.

За плановете на Веселин Маринов да има къща в покрайнините на Разлог стана ясно още преди няколко години след негов концерт по повод 8 март в Разлог. Тогава импресариото му потвърди, че се водят преговори, но сделката не беше финализирана.

Собственици на къщи в комплекса споделиха, че първоначално е идвал по-рядко, но от миналата година е почти постоянно в къщата си.

През уикендите на гости му идват дъщеря му, зетят и  внуците, на които той отделял особено внимание. Това Веселин Маринов сподели и в последното си интервю в неделя, дори призна, че им пее, докато ги приспива.

Като много учтив, позитивен и усмихнат човек описаха и новата любов на Веско – Веселина, с която се е усамотил в планинската си къща.  Самият той в интервюто си призна, че я обича много и дори не е вярвал, че ще изживее такава романтична любов.

Напълно е спокоен и сигурен и в нейните чувства. Като истински романтик след разхлабване на мерките той възнамерява да я заведе в града на любовта – Венеция

къща Веско Маринов

Вилата на Веско изглежда по сходен начин

Живущи на Голфа определиха Веселин Маринов като много учтив и любезен съсед, който винаги ги поздравява. Къщата му е в типичния стил за  комплекса – кокетна планинска къща със зелена  алея отпред и близо до пътя. Около него има още няколко малки къщички в същия стил. С половинката му Веселина правят дълги разходки през деня и често сядат на някоя пейка да съзерцават планината.

След началото на пандемията „Пирин Голф” е отлично място за изолация, далеч от вируса и мръсния въздух в големия град. Много хора търсят спокойствие и усамотение. Комплексът е предпочитан и от хора, които могат да работят от разстояние. Те отсядат там по-продължително време. Собственици на къщи също идват почти всеки уикенд, а някои предоставят домовете си и на  техни приятели и близки.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ето тузарската къща на Веско Маринов, където се усамотява с новата си половинка (Снимки)"

Какво мислите?