Горещи новини

Жената до шеф Манчев: Единственото лошо нещо в него, е, че е изключително комуникативен и постоянно е нанякъде

Jenata na Manchev: Edinstvenoto losho neshto v nego e che e mnogo komunikativen

Предстоят нови и много интересни епизоди на любимото кулинарно риалити „Черешката на тортата“, в които шеф Манчев поставя нови задачи и предизвикателства за звездните участници.

Какво е предизвикателството и от другата страна, за него самият, разкрива пред репортер на „На кафе“ топ готвачът.

„Този сезон е наистина интересен, тъй като освен предизвикателствата, успяхме да извадим участниците от зоната им на комфорт. Те трябваше да готвят навън, с определени продукти и рецепти. Показвах им такива и те трябваше да ги следват. Доста се затрудниха, но се радвам, че успяхме и се получи. В момента предаването има голям успех.

Винаги съм търсил мисъл и отношение към храната. Важно е как се съчетават продуктите и как се приготвят. За мен е важно гостите да участват с тяхната визия, сърце и душа. Важно е да покажат себе си и своята същност. За мен храната е минало, бъдеще и настояще. Добре е гостите да се отпуснат и да не се притесняват, а да покажат най-доброто от себе си“, разказва шеф Манчев.

„Аз съм принципен човек особено в това, в което правя. Не се подавам на емоцията, защото тя е лош съветник. Увеличавам кръга си и имам много нови приятели, които обичам и уважавам. Многото ми приятели и контакти ме правят богат. Важното е с хората, с които комуникираме, да сме такива, каквито сме. Важното е хората да ти дават вдъхновение и визия за бъдеще“, категоричен е Манчев.

В предаването се включи и жената до Иван Манчев, за която каза, че е неговото вдъхновение.

„Единственото лощо нещо в него, че е изключителен комуникативен, постоянно е нанякъде, но се старае да балансира в професионалните си ангажимeнти и в личния живот“, каза Ива Бека

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Жената до шеф Манчев: Единственото лошо нещо в него, е, че е изключително комуникативен и постоянно е нанякъде"

Какво мислите?