Home » КЛЮКАРНИК » Жената на Я-Я: Изкарва си инструмента и всички са „уау“! Дъщеря му се оказа истинска прелест! (СНИМКИ)
Жената на Я-Я - най-скандалния участник в "Биг Брадър": Изкарва си инструмента и всички са "уау"! Дъщеря му се оказа истинска прелест! (СНИМКИ)
Жената на Я-Я - най-скандалния участник в "Биг Брадър": Изкарва си инструмента и всички са "уау"! Дъщеря му се оказа истинска прелест! (СНИМКИ)

Жената на Я-Я: Изкарва си инструмента и всички са „уау“! Дъщеря му се оказа истинска прелест! (СНИМКИ)

Със Стоян се запознахме в Босна. Той правеше първия си албум и му трябваше графичен дизайнер.

Аз с това се занимавам. Първата крачка предприе той. Беше любов от пръв поглед. Работихме по проекта, после започнахме да работим повече около тази корица, след което ме покани да поизляза навън с него. Един приятел тогава ми каза: „Няма да ти е лесно с този човек – изкарва инструмента и всички са „уау““. Това заяви в „Събуди се“ съпругата на Стоян Роянов Я-Я – Нуша Роянова.

„Той е уникален. Много интересно си живеем. Миналата година си направихме интересен подарък с дъщеря ни – татуирахме си името му. Неговата музика е уникална“, каза тя.

„Любовта много ни вдъхновява. Ние сме много близки. Не бях съгласна той да влезе в Къщата. Не го погледнах нито веднъж. Аз телевизия не гледам, това ме натоварва. Съжалявам, че го казвам, не искам да обидя никого. Той знаеше много добре, че няма да го гледам“, каза тя, а като научи, че Стоян казал, че изповядва религията „уагабунга“ завъртя очи. „Аз разбрах от магазинерката, че има такава религия. Щях да падна, като ме попита. Така разбрах, че той е използвал тази дума. Това е дума от негова песен. Той си измисля много думички. Сигурна съм, че е искал да каже, че е нормален човек и не иска да прави нещо. Взел е хубави решения. Трябвало е да четете между думите. Поведението му е било такова, че недостойни неща не е искал да прави.

„От свекърва ми разбрах, че е споменал за изневярата. Те се случват тези неща за добро или за лошо. Ние сме преминали през това и всеки си е научил грешките. Има моменти, в които си на дъното и не можеш да видиш, че по-нататък може да стане много по-хубаво, ако просто минеш през това.

Дъщерята на Роянов е истинска красавица и участва в няколко от клиповете му.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?