Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Жена осиновила четирите деца на нейната приятелка, починала от рак
Жена осиновила четирите деца на нейната приятелка починала от рак

Жена осиновила четирите деца на нейната приятелка, починала от рак

Казват, че няма чужди деца, но не всеки може да се нагърби с отговорността да отглежда приемно дете. Лара Руфино преживяла страшно изпитание и станала истинска майка героиня.

След смъртта на нейната приятелка тя взела в своето семейство четирите й дъщери – и то при положение, че вече имала две свои деца! Сега в семейство Руфино имат шест дъщери и всички те се разбират отлично заедно.

Лаура Руфино и Елизабет Даймънд са приятелки от училище

Елизабет научила за страшната диагноза през 2014 година: на самотната майка открили последен стадий на рак на главния мозък. Нямало надежда да бъде спасена жената, както и да намери настойник за четирите си дъщери.

две приятелки
Entérate de algo

Сериозният разговор между приятелките се състоял, когато Елизабет почувствала рязко неразположение. Лора обещала, че никога няма да остави момичетата.

Днес малките Даймънд живеят с новите си родители Лаура и Рико, и още две сестрички. Семейството се увеличило двойно, но по думите на Руфино това има донесло много повече радост, отколкото проблеми.

семейство

Днес работи благотворителен фонд в помощ на семейство Руфино. Фондът успял да събере $87,000. За тези пари трябва да се построят гараж и две спални, за да имат момичетата нормални условия за живот.

Освен това са необходими пари за издръжка на момичетата и тяхното образование. Важно е приемното семейство изобщо да не се страхува от трудностите. Те знаят със сигурност, че най-важното нещо в живота е любовта и взаимопомощта!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?