img
Home / KO4 STORY / Жена осинови момченце и момиченце, а после научи нещо за децата, което я втрещи

Жена осинови момченце и момиченце, а после научи нещо за децата, което я втрещи

/
/
/
1386 Views
loading...

След развода си 30 годишната Кейти Пейдж от Колорадо решава да промени живота си напълно. Сменя работното си място, купува си нов дом и по молба на местната църква започва работа като бавачка и опекун на деца, преживели психологическа травма. Скоро след това предлагат на Кейти да осинови четиригодишно момче, изоставено от майка му в болницата. Според лекарите, по време на бременността майката е употребявала наркотици, но това не е засегнало здравето на момчето. Кейти приела и го кръстила Грейсън.

Няколко седмици след като процедурата по осиновяване приключила, Кейти получава ново обаждане, този път да осинови момиченце изоставено в същата болница. „Отговорът ми беше готов десет минути, след като получих обаждането“, разказва Кейти, „Това, разбира се е лудост, но Бог ме кара да кажа „Да“.

 

Когато момиченцето било докарано в дома на Кейти, жената забелязала, че фамилията на майката на момиченцето, изписана на болничната гривна, съвпада с тази на биологичната майка на Грейсън. След молба към социалния работник, който прави проучване се оказва, че наистина децата са братче и сестриче.

Следва среща с биологичната майка, която към този момент чака трето дете. Тя потвърждава, че е раждала момче и момиче с разлика от три години в същата болница. Така Кейти става приемна майка на Грейсън и Хана. Биологичната майка на децата, ражда за трети път и отново се отказва от детето, а Кейти вече е подала документи за осиновяването му.

Източник: „Трафик“

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!