Новините на фокус
Home » СВЯТ » Жена помогна на мъж да си плати храната, а той се оказа прочут милионер СНИМКИ – Новини на градус
Жена помогна на мъж да си плати храната а той се оказа прочут милионер СНИМКИ - Новини на градус

Жена помогна на мъж да си плати храната, а той се оказа прочут милионер СНИМКИ – Новини на градус

Американска жена с добро сърце помогнала на мъж, на който не му достигали парите, за да плати за покупките си, съобщават световните издания.

Скоро се оказало, че този „бедняк“ има поне 75 милиона долара в сметките си. Кой би си помислил, че жената ще има късмета да срещне звездата от кънтри музиката Кийт Ърбън.

Добра постъпка

Рут Рийд, ръководител на учебната част в училище, разказва как се запознала с Ърбън в Медфорд преди концерта му в Камдън, Ню Джърси.

Рийд решила да помогне на мъжа, който нямал достатъчно пари да плати за храната си на бензиностанция. Тя казва, че винаги бърза да помогне на хората в трудни ситуации.

Ето защо, когато този мъж, застанал пред нея, поискал от нея да му заеме 5 долара за покупките, Рут веднага се съгласила да помогне. Рийд е заявила, че “беднякът” й благодарил и й казал, че се казва Кит.

Среща с кънтри певеца

Рийд казала на мъжа, че той прилича на Кийт Ърбън, на което той отговорил: „Ами това съм аз“. Разбира се, Рут не можела да повярва, затова тя попитала къде е жена му Никол Кидман и каква е тази девойка до него.

Ърбън е отговорил, че това е сестра му. Рийд обаче все още не вярвала на думите му. Тогава Кийт помолил телохранителите си да потвърдят, че е наистина известния музикант.

Когато ситуацията се изяснила и Рут разбрала, че тя е изправена пред истинския Кит Ърбън, те двамата си направили съвместна снимка.

По-късно жената разказала тази история във Фейсбук. Тя пише: „Често помагам на хората в трудни ситуации. Това обикновено се случва веднъж седмично. Срещнах непознат, на когото липсваха няколко долара, за да си купи храна.

Помоли ме да му заема малко пари. С готовност се съгласих да му помогна. Той ми благодари и попита за името ми. Самият мъж се казваше Кийт. Казах му, че прилича на Кийт Ърбън.

Тогава мъжът каза, че това е самият той. Не повярвах и попитах къде е Никол и кое е това момиче до него. Той каза, че това е сестра му, след което ме посъветва да попитам бодигардовете си дали наистина е Кит. Тогава разбрах, че греша и си направихме снимка с него. ”

Превод и редакция: БЛИЦ

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*