img
Home / КЛЮКАРНИК / Женски двубой: Андреа и Джени Суши си ги мерят!

Женски двубой: Андреа и Джени Суши си ги мерят!

/
/
/
554 Views

Коя има по-сочен бюст – фолкпевицата Андреа или Джени Суши? 

Този въпрос обиколи вчера социалните мрежи, узна ko4. Половинката на боксьора Кубрат Пулев и целунатата от него американска репортерка се появиха с изключително напращели бомби. Не е тайна, че и двете имат сериозно количество силикон в гърдите си и явно е време да си премерят имплантите.

Андреа и Суши си ги мерят (2)

Андреа реши да провокира въображението с черна рокля, която не скри много от бюста й. По-голямата част от нейните красоти изскачаха навън, а изпълнителката бе в любовно настроение. Тя написа и философско послание.

„Възрастта няма реалност освен във физическия свят. Същността на човешкото същество е устойчива на времето. Нашият вътрешен живот е вечен, което означава, че нашият дух остава млад и енергичен, както когато сме в пълен разцвет. Мислете за любовта като за състояние на благодат“, сподели Андреа, която през януари чукна 32 години.

Андреа и Суши си ги мерят

В същото време Джени, която заведе дело срещу Кобрата за целувката, посети изложение на ламборджинита. Тя се показа с впита блузка, която всеки момент щеше да се разкъса от огромните й бомби.

Джени Суши vs Андреа

Коя Ви харесва повече?

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!