img
Home / СВЯТ / Жестока игра с деца втрещи мрежата! Родители разплакват децата си, а после… (ВИДЕО)

Жестока игра с деца втрещи мрежата! Родители разплакват децата си, а после… (ВИДЕО)

/
/
/
820 Views

Какво ще кажете за това – да доведеш дете до сълзи и да публикуваш видеото в социалната мрежа? Ей така, за забавление. Колкото и да ви се струва абсурдно, това не само се случва, но и се превърна в моден тренд в Америка. Засега. Няма да се учудя, ако много бързо подобни клипчета, в които деца са доведени до истерия, заставяйки ги да вярват в собственото си изчезване, залеят и нашенския интернет пазар.

Плач, ужасени очи, викове, страх и треперене – така реагират децата на набиращата все по-голяма популярност модна игра във Фейсбук под названието MagicForHumansChallenge. Всичко е много просто – те, децата, са заставени да повярват, че са станали невидими.

Какво е необходимо за „играта“? Да събереш семейството, да покриеш детето с някакво платно, няма значение какво – може да е одеяло, кърпа, чаршаф, да го накараш да мълчи и да не мърда, да кажеш вълшебната дума „Абракадабра“, след това да вдигнеш рязко платното и да извикаш „О, господи!, къде е?“ И да започнеш да се правиш, че не виждаш детето си, защото то е… „изчезнало“.

„Къде е той? (или тя) Къде пропадна? – се чудят наужким родителите веселяци, докато детето им се опитва някак си да им покаже, че то е тук, при тях, до тях. След което правят снимка и… на нея наистина не се вижда детето. Просто снимката е направена по-рано…

В този момент детето вече е изпаднало в истерия, плаче неистово и се опитва да привлече вниманието им, но… нали е станало невидимо, родителите не го виждат. А истерията от това „вълшебство“ най-грижовните родители публикуват в социалните мрежи…

„Защо се шегувате? Аз съм тук! Тук съм!, крещят истерично деца, а родителите им се заливат от смях.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook