img
Home / KO4 STORY / „Живият Кен”, който похарчи над 700 бона за операции става просяк след жестокото отмъщение на баща му милиардер (СНИМКИ)

„Живият Кен”, който похарчи над 700 бона за операции става просяк след жестокото отмъщение на баща му милиардер (СНИМКИ)

/
/
/
1211 Views

34-годишният Родриго Алвес, известен като „живата кукла Кен”, рискува да остане без наследство, след като през есента обяви намерението си, че малко преди 50-ата си годишнина възнамерява да си смени пола.

Баща му, който притежава милиарди, заяви, че ако Родриго продължи да се облича с женски дрехи, ще го зачеркне от списъка с наследници, съобщава „Дейли мейл”. През февруари тази година Родриго, който понякога се нарича Джесика, участва във фотосесия, прославяща феминизацията на мъжете.

Родриго се определя като „джендър неутрален“ и с удоволствие се облича както с женски, така и с мъжки дрехи.

Сега младият мъж, който е похарчил над 700 000 долара за пластични операции, рискува да остане без наследство.

Баща му е вдигнал ръце от развлеченията на сина си и го е заплашил, че ако не престане да се облича с женски дрехи, няма да види и цент от богатството му. Самият Родриго, който в момента разпуска в Марбея, все още не е коментирал думите на богатия си родител. Всъщност, на последните снимки той позира, облечен в мъжки дрехи.

Като нищо заплахите, отправени от баща му, да са подействали.
newsbul.eu

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook