Home » СВЯТ » Животът на Чандлър от “Приятели” се срина! (Животът му повтаря този на героя му)
Животът на Чандлър от “Приятели” се срина! (Животът му повтаря този на героя му)
Животът на Чандлър от “Приятели” се срина! (Животът му повтаря този на героя му)

Животът на Чандлър от “Приятели” се срина! (Животът му повтаря този на героя му)

Чандлър от “Приятели” не е на себе си. Матю Пери се превърна в емблематичен комедиен герой и много хора ги боли, когато нещо лошо се случи с него.

Той вече гони 50-те години, но все още не е семеен и няма деца.Матю Пери иска да има наследници, но лекарите са попарили мечтата му.

Защото са му съобщили, че е стерилен и едва ли ще има свои деца.

Според близки до любимият актьор причината за това не е по рождение, а заради наркотиците, които екранният Чандлър употребяваше през 90-те години и малко след това.

Именно забранените субстанции увредили плодовитостта му и резултатът е налице.

Матю залитна по наркотиците още докато снимаше в „Приятели”. Тогава колегата му Дейвид Шуимър (Рос) се опита да му помогне и да го откаже да се друса, но без резултат.

През годините актьорът проявяваше слабохарактерност и не спираше да се дрогира и да се напива след всяка провалена връзка. Това бе широко отразено в американската преса. И стана причина Матю Пери да не се ожени и да няма деца.

Той е ерген и причината да остане такъв вероятно е провалената връзка на неговите родители, които са се развели.

Въпреки това Чандлър от „Приятели” копнеел да се задоми и да има наследници. След като разбрал жестоката вест от лекарите, Матю Пери се затворил в къщи и изпаднал в депресия, разкриват негови близки приятели.

Отказал всякакви роли в киното и театъра, изобщо не се интересувал от парите и славата.

Интересното е, че Матю Пери повтаря съдбата на героя си от хитовия сериал „Приятели”. Като него той също няма деца и двамата с партньорката си от екрана Моника си осиновиха.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?