Горещи новини

Заговор срещу Натали Трифонова в „Денсинг старс“

Zagovor sreshty Natali Trifonova v Dancing Stars

Феновете на „Денсинг старс“ видяха заговор срещу Натали Трифонова.

Те смятат, че всичко е нагласено, за да остават двамата по-назад в класирането и да отпаднат преди финала.

Други фенове пък се обявиха против зрителския вот, тъй като тези, които гласуват, не са компетентни в спортните танци.

Именно заради това почитателите на танцувалното шоу са на мнение, че вотът трябва да е приоритет единствено на журито, в което са професионалисти.

Предлагаме ви част от вълната коментари по тези теми на страницата на танцувалното шоу по бТВ във фейсбук:

Безобразие е това зрителско гласуване. Престанете с този цирк. Зрителите не разбират от танци. Не позволявайте повече това. Оставете журито да работи, то е съставено от професионалисти и по този начин с това зрителско гласуване на практика журито става излишно. И още, зрителското гласуване може да бъде купено, фалшифицирано и нагласено.

Натали и Димитър последни в класацията на зрителите. Много добре сте ги нагласили числата. Нямам думи просто. Те са едни от фаворитите в предаването и вие упорито се опитвате да ги прецакате.

Натали и Димитър са с най-добрата хореография винаги, елегантни и грациозни. Но не са известни с това, че са известни и няма скандали и пикантерии около тях, това им е “проблемът”. Нереално гласуване.

Димитър е печелил Dancing stars в Австрия, но там най-вероятно няма нищо нагласено и опорочено.

Не знам печели ли продукцията от зрителския вот, но явно трябва да бъде преустановен. Изкривява реалната картина. Нека оценките да останат право само на журито от професионалисти. Дори и да допускат субективност тук-там, до такива грандиозни недоразумения няма да се стига.

Ох, Наталия последна според зрителите. Според мен така са гласували стари, застаряващи госпожи, завистливи. Аз лично познавам такива, които ги дразни красотата на Натали.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Заговор срещу Натали Трифонова в „Денсинг старс“"

Какво мислите?