img
Home / КЛЮКАРНИК / Защо Глория се разплака неочаквано на сцената СНИМКА

Защо Глория се разплака неочаквано на сцената СНИМКА

/
/
/
947 Views
loading...

Примата на фолка Глория се разплака на сцената на коледния концерт в родния й град Русе, след като видя в публиката учителката си от детската си градина, разбра КОЧ

Певицата слезе от сцената, прегърна госпожата си и се разплака. Всички започнаха бурно да аплодират, а Глория каза:“Това е животът на изпълнителите, понякога не можем да сдържим чувствата и емоциите си на сцената, защото идват от сърцето“.

Защо Глория се разплака неочаквано на сцената СНИМКА (2)

 

Сред зрителите на концерта бе и класният ръководител на изпълнителката, който вече трета година не пропуска рецитал на бившата си възпитаничка. След концерта той лично поздрави Глория и двамата си поприказваха в гримьорната, като не пропуснаха да си спомнят забавните мигове от училище. „Винаги в родния ми град става много емоционален концерт“, твърди изпълнителката. В залата бе и нейната приятелка- певицата Стефани, с която навремето заедно са тръгнали по музикалния път.

Над 2 часа и половина Глория и дъщеря й Симона радваха русенци, а след като бяха извикани на бис, в залата се чуха акордите на великата българска песен „Една българска роза“. Глория и Симона предложиха разнообразна програма от най-големите си хитове и прекрасни народни песни. След края на концерта двете дами раздаваха автографи и се снимаха с почитателите си над час и половина. Глория разкри, че през новата 2019-а е подготвила много изненади за феновете си, сред които и появата на автобиографичната й книга.
Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!