Горещи новини

Защо трябва да нарисуваш символа за безкрайност в портмонето си?

Simvola na bezkrainostta nosi pari v portmoneto

Символът за безкрайност е един от най-старите и използваните в цял свят. Той е зареден с една много специфична енергия, която има силата да повлияе на живота на човек.

Днес от Ko4 ще ви разкажем как и защо да превърнете знака на безкрайността в свой личен талисман.

Какво да знаем за знака на безкрайността?

символ безкрайност

Това е един от най-старите символи, съществуващи някога. Той е част от не малко култури и бива използван при направата на какви ли не магии. Хората са го използвали, когато искат да подсилят енергията или да превърнат отрицателната енергия в положителна такава. Символът на безкрайността е бил използван за баланс и хармония.

Сигурни сме, че всеки от вас може да го разпознае, той наподобява числото осем, обърнато настрани. Именно това число е приемано за специално и е наричано „числото на повторението”.

Осмицата е символ на богатството.

Този знак е в готовност да повлияе положително на всяко едно пространство, в което се намира, включително и на вашия портфейл. Ако нарисувате знака на безкрайността в портфейла си, това категорично ще ви донесе много късмет. За предпочитане е да изобразите обърнатата осмица върху вътрешната страна на вашия аксесоар.

пълно портмоне

Ако материалът, от който той е изработен, не позволява това, можете да го изрисувате върху лист хартия и да го поставите на място, отредено специално за него.

Някои хора твърдят, че ако в спалнята присъства знака на безкрайността, това ще доведе до още по-силна връзка между съпрузите и любовта им ще се засили. Дори е препоръчително да носите символа върху себе си, защото по този начин ще можете да трансформирате енергията и да я превръщате в положителна.

Опитайте и позволете на знака на безкрайността да ви дари с благополучие и просперитет!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Защо трябва да нарисуваш символа за безкрайност в портмонето си?"

Какво мислите?