Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » За пръв път! Алекс Сърчаджиева направи нещо удивително…
Алекс Сърчаджиева направи нещо удивително

За пръв път! Алекс Сърчаджиева направи нещо удивително…

Александра Сърчаджиева участва във втора телевизионна изява след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин, видя Ко4.

Актрисата беше поканена от Виктор Николаев и Ади Радева да разкаже за новия сериал, който стартира по Нова телевизия „Господин Х и морето“. Гост в студиото беше и продуцентът на филма Димитър Гочев. В проекта Калин Врачански е изпратен като учител във Варна и оплита в интриги четири жени, на една от които ролята играе Сърчаджиева.

Тя е амбициозната Ася Сарафова, която е съпруга на председателя на Общинския съвет във Варна, който иска да стане кмет на града.

„Филмът показва трудно ли е да бъдеш себе си, или е по-лесно да живееш зад маската, в която толкова хора живеят в днешно време. Всичко това е придружено с много, много хумор”, каза Алекс. „Героинята ми е много строга, тя е подложена на системен тормоз. За мен е много интересно да играя в подобна роля, защото никога не съм го правила. Това е много далеч от начина, по който живея“, заяви чаровната артистка, която беше облечена цялата в черно.

Въпреки трагедията, която я сполетя, Сърчаджиева намираше сили да се усмихва докато разказваше развълнувано за сериала.

Тя подсказа на зрителите да следят страницата във Фейсбук на новия проект, защото щяло да има игра с награда – пътуване до Варна.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?