Горещи новини

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Камелия проговори за майчинството (ВИДЕО)

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Камелия проговори за майчинството (ВИДЕО)

Попфолк певицата Камелия проговори за първи път след като стана майка. Припомняме, че навръх Великден, певицата изненада феновете си с новината, че се е сдобила с бебе.

Тя не разкрива подробности около бременност и раждане, пази в тайна и пола на бебето и неговото име. В интервю за Star Reporters тя споделя, че успява да съчетава майчинството с кариерата си.

“Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие. В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа” – разказа попфолк певицата.

Бебето на КамелияВ професионален план Камелия е готова и с нови проекти.

“Подготвям нови неща. Надявам се да успея да ги пусна за лятото” – открехна тя.

За това дали я е променило майчинството, обяснява:

“Аз съм на такава възраст, която години наред се е борила с това, че не може да роди. За мен това си е един път, който си е извървян много осъзнато, много завършен процес, така че по-съзнателна не можеше да ме направи. Аз бях готова за това нещо, то се случи в момента, в който аз съм наистина готова и мога да съчетая прекрасно двете неща, да ме изпълни и да дам всичко от себе си за моето дете”.

Твоят коментар

Be the first to comment on "ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Камелия проговори за майчинството (ВИДЕО)"

Какво мислите?