img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

/
/
/
771 Views

43-годишната дизайнерка от Тайван Лю Хсу се превърна в истинска сензация на социалната мрежа Instagram поради външния й вид. Тази жена изглежда максимум 20 години. Преди известно време звездата решила да разкрие на последователите си тайните на своята „вечна младост“.

Лю е убедена, че основната причина за стареенето на кожата е недостатъчното хидратиране. Поради вредните въздействия от слънцето, кожата изсъхва и „става твърда“. По тази причина една жена никога не трябва да излиза без слънцезащитно средство. За да овлажнява кожата си, тя също така използва витамин С и колаген.

Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

Сутрин Лю пие кафе без захар, за да „събуди кожата“. Също така момичето не яде мазни храни, месо и сладкиши. От растителните храни тя избира храни, богати на фибри и белтъчини. Последната тайна на тайландската красавица е спортът. В продължение на няколко десетилетия посещава фитнеса три пъти седмично.

Разбира се, Лю не спори с факта, че основната тайна на младостта й е добрата генетика. Но тя е убедена, че след нейните съвети всеки може да постигне отличен резултат.

Звезда от Инстаграм разкри как на 43 изглежда като на 20 (СНИМКИ)

Източник: Zdrave.to

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook