Горещи новини

Звезда от „Откраднат живот“ смая с вида си, ще я познаете ли

Звезда от Откраднат живот смая с вида си

„Откраднат живот” е стопил доктор Огнянова за по-малко от 2 години, научи ko4.

Актрисата Диана Димитрова е останала кожа и кости, откакто работи в медицинския сериал на Нова тв. Тя е свалила поне 7-8 килограма, ако не и повече, от и без това стройната си снага Ако продължи да слабее, рискува да се разболее, тревожат се нейни фенове.

Огромната разлика в килограмите на Диана сега в сравнение с лятото на 2017-а, когато започват снимките й в „Откраднат живот”, е очевидна, благодарение на сериала „Дяволското гърло”. Той се излъчва успоредно с медицинския, но е сниман преди близо 2 години. Диана изпълнява в него малка роля, героинята й се казва Камелия. Само един кадър е достатъчен, за да стане ясно колко много е отслабнала от времето, когато е снимана кримката.

Самата Димитрова е разказвала, че за първи път е стъпила пред камерите на „Откраднат живот” ден след края на работата й по „Дяволското гърло”.

Благодарение на забавянето на кримката, която се излъчва доста след като е заснета, днес феновете на актрисата виждат огромната разлика във външния й вид, настъпила само в рамките на две години. Не е ясно от какво е предизвикана тя. Възможно е причината да е диета. По-вероятно обаче е отслабването да е следствие от стрес. Звездата често споделя, че откакто е „д-р Огнянова”, почти не й остава време за почивка. Денем най-често е на снимки, а нощем рисува, тъй като се изявява и като художничка, пише „Уикенд“.

Звезда от Откраднат живот смая с вида си

Марица

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Звезда от „Откраднат живот“ смая с вида си, ще я познаете ли"

Какво мислите?