Горещи новини

Звездите от „София – ден и нощ“ изляха мъката си по края на сериала (Вижте тук)

Звездите от „София – ден и нощ“ изляха мъката си по края на сериала (Вижте тук)

Звездите от „София – ден и нощ“ тъжат за сериала, научи ko4.

Звездите от „София – ден и нощ“ тъжат за сериала. Преди броени дни бе излъчен последният епизод от хитовата поредица. И сега голяма част от актьорите са като под обсада от феновете, които не са доволни от приключването й.

Актьорите от „София – ден и нощ“ също решиха да изкажат своето мнение относно края на сериала. Една от първите, които написа дълъг коментар след края на култовата поредица, бе Елена Алекси, която пресъздаде образа на Марина – майката на Симона. „И така всяка приказка има своето начало и своя край. Така се случи и с нашата, но пътят е важен и онези моменти, в които се чувствахме едно семейство. И като всяко семейство имахме своите щастливи, но и тъжни емоции – бяхме усмихнати, плачехме, откривахме нови пътища, израствахме, бяхме толерантни, но и взискателни, бяхме новатори, учехме, веселихме се и пишехме своята приказка“, пише екранната Марина в социалните мрежи.

„А историята й ще се разказва дълго, защото бяхме част от нещо новаторско, дори епично и с огромни благодарности бих искала да изкажа искреното си възхищение към целия екип, който стои зад създаването на този единствен по рода си в България формат. Тези хора, които имаха смелостта, търпението и професионализма, да работят с нас, да съпреживяваме заедно нашата приказка.

Не беше лесно, но си заслужаваше всяка секунда и тези години ще останат завинаги в сърцата ни, ще бележат душите ни и както се случва с всичко с живота, ще променят дори съдбите ни. Благодаря на всички, с които имах привилегията да работя и на провидението, което ме доведе в тази продукция“, пише още екранната майка на Симона.

Елизабет Фейм

Освен Елена Алекси, активна в емоционалните словоизлияния бе и Елизабет Фейм – екранната Михаела, пише show.blitz.bg. „Елизабет много се различава от Михаела… Аз съм земна, здраво стъпила на земята. Усмивката ми, с която не се разделям, е моя запазена марка. Мишето е творческа личност, витае в облаците, често е тъжна и понякога намръщенка. Аз се обличам спортно, тя – артистично. Има още много разлики, но въпреки тях, аз си я заобичах, започнах да я разбирам, слях се с нея и за мен беше удоволствие да бъда вашето Мише!

Благодаря за тази възможност! Завинаги този сериал ще бъде част от нас! Радвам се, че срещнах толкова различни хора и някои от тях днес смело мога да нарека приятели“, написа Елизабет в мрежата, предизвиквайки вълна от коментари.

Разкрития. ком

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Звездите от „София – ден и нощ“ изляха мъката си по края на сериала (Вижте тук)"

Какво мислите?