Плеймейтката Златка Райкова индиректно призна, че е новата изгора на Благой Георгиев.

В последните дни усилено се шушука, че русата сексбомба и бившият футболист делят едно легло. Моделът засили слуховете, като качи две сторита на екснационала от свой профил в социалните мрежи.

На едно от видеата Благо показва сърце, явно на новата си любов, а на друг пред снимката му пише – ДА СЕ ЗНАЕ.

В последните дни Георгиев и Златка Райкова отмаряли заедно в един от топхотелите на спа курорта Велинград. Преди това Джизъса и сексбомбата посетиха родното Черноморие в компанията на приятели. Тогава Райкова публикува снимки от Слънчев бряг, заедно с екипа, който се грижи за визията й – фризьора Момчил Спасов и гримьора Цецо Андреев. По същото време и в профила на Георгиев в „Инстаграм“ се появи снимка от полета му с парашут, в който му партнира Андреев. Още тогава стана ясно, че Благой и Златка са заедно, а сега дойде и потвърждението.

Припомняме, че преди няколко месеца Русата Златка получи предложение за брак от Георги Валентинов. ММА боецът й падна на колене в ефир, по време на участието й в „Като две капки вода“. Сватба обаче няма да има, след като самата Златка сложи край на дългогодишната им връзка.