Горещи новини

Знаете ли истинската възраст на Ендер от „Опасно изкушение“? Тя си каза

Знаете ли истинската възраст на Ендер от "Опасно изкушение"? Тя си каза

Шевал Сам се превърна в една от най-харесваните актрики не само в Турция, но и в България.

Покрай сериала „Опасно изкушение“, където играе Ендер, тя стана изключително популярна. Освен това Шевал Сам е и успешна певица. Разбира се, това я прави и доста богата. Тя разказа къде е празнувала рождения си ден.

Ето какво разказа:

„Реших да вляза в новата си възраст с 11 часа по-късно тази година, така или иначе ще платя като се върна ???? Дори реших да умра в деня на мъртвите и да дойда да се рестартирам. Много интересно да си на тази планета 50 години, като се замислиш.. горчива сладка любов моята история ❤️ най-голямата ми мечта през всичките тези години беше да отида в Мексико Деня на мъртвите.. В страната на моята принцеса???? Леле… тази година сбъднах мечтата си на половин сто години. Светът се променя ден след ден, трябва да пътуваш и да видиш. Мога да кажа, че имах най-хубавата ваканция в живота си.“

Това сподели щастливата рожденичка със милионите си почитатели в социалната мрежа. По всичко личи, че се забавлява от сърце, играе и пее по улиците заедно с останалите хора.

На таланта на турската звезда ще се насладят на живо и българските й почитатели. През декември Шевал Сам ще изнесе свой концерт в София. Пред медии тя сподели, че това е първо посещение в нашата страна. Много нейни и почитатели на турските сериали у нас нямат търпение да я видят на родна сцена и то точно преди Коледа.

Участието й в турската сага „Опасно изкушение“ й донесе световна слава и изстреля кариерата й и като певица на върха, пише Вихрогон.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Знаете ли истинската възраст на Ендер от „Опасно изкушение“? Тя си каза"

Какво мислите?