Home » БЪЛГАРИЯ » Знаете ли кой е наследника на Слави Трифонов? Вижте кой ще прибере милионите му един ден!
кой е наследника на Слави Трифонов

Знаете ли кой е наследника на Слави Трифонов? Вижте кой ще прибере милионите му един ден!

Трифонов-младши е милионер от дете – ще получи над 100 млн. лв.

Слави Трифонов официално има мъжки наследник и няма защо да се притеснява кой ще получи имотите и влоговете за милиони, както и бизнеса му, научи „Ретро”. Той има истински син в лицето на племенника си Теодор Трифонов, когото вече е припознал като свой наследник и ще прибере цялото му състояние, ако нещо се случи с него.

Младежът не само носи името на бащата на водещия и ще продължи рода му, но и му е одрал кожата, и с годините все повече заприличва на именития си чичо.

Теодор Трифонов21-годишният студент, който скоро ще се дипломира като бакалавър, но е решен да продължи да учи и да завърши поне още две магистратури, вече усилено работи и във фирмите на Трифонов и ръководи почти целия му бизнес с недвижими имоти. За капак част от офшорните компании на водещия се управляват също от младежа, който носи фамилията на чичо си и дядо си по майчина линия съвсем случайно. Каката на Слави – Петя, по интересна прищявка на съдбата се омъжва за мъж със същата фамилия – доктора по белодробни болести от плевенската болница Влади.

Петя е мед. сестра там и въпреки заможния си брат продължава да работи, макар и за съвсем ниска заплата.

Тя обаче отказва да приема пари от малкия си брат и единственото, което получава от него като подаръци, са почивки у нас и в чужбина, на които води и майка си Здравка. Скромността й е наследена и от сина й Теодор, който е голямата гордост на фамилията. Отличникът в плевенската математическа гимназия се справя повече от добре и като студент и е голямата надежда на цялото семейство, както и гордостта на вуйчо си Слави.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?