Home » ЗОДИИ » Зодиите, за които 2024 година ще бъде МАЩАБНА, пълна с възможности и мощни финансови потоци!
Зодиите за които 2024 година ще бъде МАЩАБНА пълна с възможности и мощни финансови потоци!

Зодиите, за които 2024 година ще бъде МАЩАБНА, пълна с възможности и мощни финансови потоци!

ОВЕН

За всички Овни 2024 г. е много важна, защото оста Овен/Везни работи в периода на затъмнение, което означава, че вашите роли са главните тук и театралната сцена също е ваша. През годината трябва да помирите две противопоставящи се страни: в периоди, когато вие сте главният режисьор на живота с извадена сабя и в същото време, когато мненията и желанията на другите са по-важни.

Приемете това и адаптирайте огнения си темперамент към интересите на отсрещната страна. Това трябва да стане дипломатично, а не по обичайния начин. През 2024 г. има два периода на затъмнение: от 25 март до 8 април и от 2 до 18 септември.

ТЕЛЕЦ

С прехода на кармичните възли към друга ос на зодиака, Телецът може малко да се отпусне. Издишайте, важни кармични уроци и житейски задачи са зад гърба ви. Тази година обещава да бъде много по-спокойна. Въпреки че е твърде рано да се говори за някаква стабилност в живота ви, Уран все още се движи във вашия знак, но за толкова много години вече сте свикнали с първоначалните му „дарове“ под формата на неочаквани житейски обрати.

Трябва да се отбележи, че Юпитер ще започне да върви директно в началото на януари, потвърждавайки и консолидирайки вашите финансови победи и постижения. Ако по време на нейния ретро ход до края на 23 година сте изпипали въпросите до най-малкия детайл, то от началото на 24 година спокойно очаквайте щедри подаръци.

БЛИЗНАЦИ

Натоварена и светла 2024 г. очаква Близнаците от самото начало. Буквално още през януари някои от вас усещат, че животът им се е обърнал с главата надолу. Като истински представители на тази непринудена и любознателна зодия, определено трябва да се насладите на този нов етап от съдбата си. Вие сте доста лесни за промяна и това качество само ще ви помогне, защото още през януари Плутон, влизайки във Водолей, ще създаде нови условия за вас, които ще доведат до глобално преструктуриране на живота.

Комуникации, социализация, комуникация… Първо ще настъпят промени от типа на мащабиране в тази посока, говорете повече, научете повече. Кръгът ви от контакти ще се увеличи значително. Дойде време да изградите своя интелектуален мускул и ако някой от вас е планирал да започне някакви образователни процеси, от курсове до висше образование, тогава тези планове са обречени да се сбъднат. Ако вашата работа по някакъв начин е свързана с посреднически дейности или предоставяте преводачески услуги, работите в продажбите, блоговете, тогава можете да бъдете много успешни и да постигнете максимална печалба. Осигуряването на приходи от вашето умение няма да е трудно.

РАК

Време е да издишаш. Предстои един от най-лесните и успешни годишни периоди. Вашата мащабна глобална конфронтация, независимо срещу какво се борите, без значение от кого бягате или се криете, е към своя край. Опозицията на Плутон към вашия знак приключва. Да, имаше дълъг период на трансформация и промяна, с който се справихте трудно, чрез болка и загуба, но 2024 г. не носи такива предизвикателства. Успяхте да го направите, научихте тактика и маневра, знаете как да се справите с всички трудности , станахте експоненциално по-силен.

 През последните няколко години придобихте нови умения и открихте неизчерпаем запас от оптимизъм и устойчивост. Честито! Справихте се с най-трудния и дълъг изпит и отдавна ще имате готови решения и подходи към много въпроси. Още не са се родили нови предизвикателства, но старите свършват!

ЛЪВ

Кралски и красиви лъвове, официално съобщение за вас: 2024 не е кралска и красива година! Сложно, трудно, да, но толкова интересно! Има и борба със собственото его, амбиции и необходимостта да защитиш правото си на лидерство и надмощие в неравна битка с външни обстоятелства. Годината включва рискове за здравето, което означава, че ще посочим периоди, които трябва да се избягват внимателно, без да навредите на себе си. Очаква ви напрегнат и труден период. Нека да разберем какво ще се случи и кога, както и какво да правим по въпроса и как да излезем от това време с най-малко загуби.

В началото на годината се запознайте с големия Плутон. За съжаление отношението му към някои от вас няма да е никак миролюбиво. Плутон, дори и в най-добрия си вид, действа много неекологично, задавайки на човека въпроса: така ли живееш, правиш ли всичко правилно, предлагайки на обстоятелствата и хората съвсем ново преживяване и поглед към живота.

ДЕВА

Няколко поредни години имате мащабна подкрепа от Плутон. През 2024 г. обаче той ще прекарва по-голямата част от времето си в знак, от който вече няма да може да ви помогне по този начин. Следователно улавянето на малки, но важни интервали, когато той е в земния елемент, е просто необходимо през 2024 г. Тези периоди ще бъдат самото начало на годината, буквално януари, и есента на 2024 г.

Постепенно животът ви ще започне да се променя. Всичко, с което сте свикнали през последното десетилетие, ще бъде без значение до края на тази година. Свикнали сте да живеете с ясен график на ежедневните дейности и повече, със строго табу върху всичко спонтанно. Транзитният Нептун обаче ще се намеси в този размерен живот и ще създаде нови условия за много Деви. Вече не можете да разчитате на онези познати и рационални процеси, с които изпълнихте живота си само преди година. В работата се разиграват неясни интриги и задкулисни игри, уточнявани през годините процеси напълно неочаквано завършват с провал поради неясни обстоятелства. Може да има мъгла и объркване в мислите ви, загуба на посока, може да започнете да изучавате задълбочено езотерични науки, които са далеч от реалностите на рационалния свят.

ВЕЗНИ

Везните ще имат много повече късмет през 2024 г. от другите зодии! Чаровни и тактични, толкова спокойни, имате изключително лека година, ако не вземете предвид коридорите на затъмнението през пролетта и есента, които ще бъдат обявени по-късно. През останалото време бъдете готови само за растеж и напредък на всичките си планове.

В началото на годината, буквално до края на януари ще се запази влиянието на Плутон. Но не за дълго и само за най-новите представители на Везни Тази част от знака все още има задачи, свързани с промяна. Прочистването на живота от остарелите програми все още продължава. Това обаче може да има много положителен ефект. Например, ако имате труден и дълъг период на рехабилитация след боледуване, сега можете да очаквате ускорено възстановяване. Ако сте имали неуспехи във финансовите дела, постепенно всичко ще започне да се подобрява

СКОРПИОН

Магнетични Скорпиони, страстни, мистериозни! Какви възходи и падения в живота ще ви донесе 2024 г., каква ще бъде основната ви задача за годината, вашата сила и пробив ще бъдат обявени в тази прогноза.

Плутон, вашият главен управител, ще смени знаците още през януари 2024 г. С преминаването му в ново поприще завършва цяла една епоха за всички нас, включително и за вас. Енергията на стабилния и тежък Козирог си тръгва, настроенията на прогресивния и социален Водолей нахлуват, а с нея ще усетите такъв нов и приятен мирис на промяна. Основните тенденции на тази година са да се настроите към нов елемент. Вече не е нужно упорито да печелите мястото си под слънцето, упорито постигайки кариерни висоти. Това бреме вече го няма, вече не е ваше, вие сте предназначени за нов път като просветител и прогресивен деец.

Време е за общуване, вече не сте самотник, който избягва всички, защото е твърде зает. Сега вие сте създател на нова реалност, със свежи очи, вие сте проводник на прогреса, приятелството и любовта към свободата. Ще трябва да се настроите към новите реалности на живота и е по-добре сами да заемете активна позиция, без да чакате директивни инструкции от вашия главен мениджър.

СТРЕЛЕЦ

Амбициозният и целеустремен Стрелец ще се изправи пред година на предизвикателства и промени в посоката на живота. Тази година ще ви е трудно да държите ситуацията под контрол, ще трябва да мобилизирате силите си, за да стабилизирате социалното си положение. Вашата позиция и авторитет могат да бъдат поставени под съмнение и критика, а важните житейски планове ще изглеждат по-малко обещаващи. Въпреки това не трябва да се страхувате от промяната.

През годината бъдете готови да срещнете ограничения и препятствия по пътя си. Ще трябва да се научите да маневрирате и да намирате заобиколни решения за развитие, като се фокусирате повече върху интуицията и вътрешната сила, отколкото върху външната подкрепа. Ще има много амбиции, мащабът на вашите стремежи е грандиозен, реалността е малко по-прозаична.

Първата половина на годината се чувства по-бавна и тежка; до есента цялото ви време ще бъде посветено на преследване на материални ресурси. Втората част на 2024 г. обещава да бъде по-лесна и динамична. Много комуникация и пътувания, социалният ви кръг ще се разшири, ще бъдете принудени да посветите цялото си време на други хора и трудно да се концентрирате върху задачите и целите си.

КОЗИРОГ

Целенасочени и непреклонни Козирози, приготвени кърпички, кажете сбогом на Плутон! Той почти е завършил пътуването си през вашия знак, буквално за няколко месеца през втората половина на 2024 той ще се задържи във вашия знак и след това ще го напусне завинаги! Ние потвърждаваме това с увереност, така че следващото завръщане в Козирог е по график след 250 години.

Беше невероятно преживяване, невероятни 15 години, възходи и падения. Няма да имате толкова натоварен живот за около 20 години. Всичко, което сте получили с транзита на Плутон, остава завинаги с вас. Вашите качества и сила, упоритост и прагматизъм, издръжливост и решителност, вие максимизирате потенциала си през последните няколко години. Станала си учудващо различна и много ти отива.

Прекрасна година предстои. Вие сте любимците на небето, имате подкрепата на Вселената тази година, така че не се колебайте да напишете план за годината и да продължите напред!

ВОДОЛЕЙ

През следващите двадесет години вие ставате проводници на плутоновата енергия на промяната и трансформацията, във вас ще се появят нови идеи, прогресивен възглед за живота и съзнанието. Превръщате се във вулкан от страсти, който променя околния пейзаж и дори засяга живота на близките ви хора.

Плутон ще започне да навлиза постепенно в живота на Водолей, той има следващите 20 години, за всеки от вас да усети трансформиращата сила на неговия транзит. Тази година най-силно ще се отрази на най-ранните Водолеи. Всички представители на вашия знак се характеризират с желание да се променят значително. Ново лице, може би актуализирано тяло, да не говорим за личен стил, прическа и дрехи.

Ще имате нужда от внимание и признание от други хора. Ще искате публичност, но в същото време и известна дистанция. Темата за приятелството и взаимната подкрепа е актуализирана. Но засега все още действате повече сами, отколкото заедно с някого. Това се отнася както за професионални, така и за лични въпроси. Популяризирането на вашия проект ще ви занимава повече от всичко друго. Проблемите с обучението и получаването на пълноценно образование изглеждат добре.

РИБИ

Ще изживеете една лесна година, пълна с възможности, без никакви сътресения. Вашата естествена склонност към мечтателство и чувствителност, желанието да следвате общия поток на живота ще ви доведат до правилните резултати и ще проправят интересен път, който ще продължи една година. Управителят на вашия знак, планетата Нептун, все още продължава да ви помага, за да покаже на света цялата сила на вашата деликатна духовна тънкост на съгласуване със света на събитията и хората.

Тази година трябва да продължите да обръщате внимание на вашите таланти и естествени стремежи. Можете да черпите основни идеи и вдъхновение от сънища и медитации, те могат да бъдат внушени от неочевидни, но за вас очевидни знаци от съдбата. На Рибите, които се реализират в деловата сфера, изненадващо ще им хрумнат идеи за финансово обогатяване. Усещате финансовите потоци по удивителен начин.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?