img
Home / ЗОДИИ / Зодиите, които се привличат фатално, но никога няма да бъдат щастливи заедно

Зодиите, които се привличат фатално, но никога няма да бъдат щастливи заедно

/
/
/
288 Views

Понякога имаме нужда от пълноценен съпруг, а друг път от страстен любовник, който да ни накара да забравим за делничните си проблеми, научи ko4.

Двете роли имат коренно различна длъжностна характеристика и изисквания за набор от качества, но, нали сме жени, понякога непреднамерено размиваме границата между тях.

По аналогия, когато говорим за зодиакална съвместимост, е важно да отбележим дали говорим за задълбочени романтични взаимоотношения или първично животинско желание. Защото зодиакалните двойки не само че си взаимодействат в различна степен по тези точки, но и понякога тотално си противоречат!

Вижте кои са зодиите, които се привличат фатално още при първия очен контакт, но нямат шансове за създаване на сериозна връзка:

БЛИЗНАЦИ И ОВЕН

Страстният Овен ще се влюби в чувството за хумор и спонтанността на Близнака. Тези зодии обичат да бъдат център на внимание, затова сблъсъкът между тях винаги разпалва истински пожар и не оставя никого равнодушен. Борбата им за доминантност е добра идея между чаршафите, но не и в живота. Отношенията им нямат бъдеще, защото поне единият от тях в един момент ще се умори да се състезава постоянно с другия.

ВОДОЛЕЙ И СТРЕЛЕЦ

Общото между тях е свободният им дъх. Водолеят обаче е свободолюбив, защото главата му винаги хвърчи в облаците, а Стрелецът е свободолюбив, защото не иска да бъде ограничаван. При срещата си тези зодии ще се впуснат във вълнуващо любовно приключение, посветено на изучаването на характерите и копнежите си. Веднага щом единият от тях зададе първи въпросът „В какви отношения сме“, всичко мигновено ще се разпадне.

ВЕЗНИ И ЛЪВ

Те са ловци на силни емоции. Но Везните искат да взимат и да раздават любов, докато Лъвът като че ли иска само да я получава. Сексуалният им живот е вълнуващ и разнообразен, защото и двете зодии не обичат да се ограничават и не се страхуват да експериментират. Те са съвършените любовници, защото отлично знаят как да накарат другия да се чувства обожаван и оценен, но са неспособни да поддържат сериозни отношения помежду си за по-дълъг период от време.

РАК И КОЗИРОГ

Когато се срещнат, и двете зодии са силно заинтригувани една от друга. Доминантната страна на Козирога има силата да разпали истински пожар от чувства в Рака, а той от своя страна отвръща с необуздана страст и дълбока емоционалност. Сблъсъкът между тях е опустошителен и завършва с нежни и дълги прегръдки. Между тях обаче има прекалено много различия, които правят любовта им невъзможна. Връзката им звучи като красива и вълнуваща история, която рано или късно стига до своя край.

flagman

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!