Горещи новини

Зрителите бесни на журито на „Денсинг старс“ за Емрах Стораро

Zritelite besni na jurito ot Dancing Stars

Феновете на „Денсинг старс“ видяха тенденция в странното решение на журито за първи път в епизод от танцувалното шоу по бТВ да няма изгонени двойки.

Това се случи снощи, когато тайният златен плик на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева зарадва всички участници и те ще продължат заедно напред поне до другия вторник.

Точките, които звездите и техните партньори получиха, ще бъдат прибавени към резултатите им следващата седмица.

Съдейки по пиперливите коментари на зрителите обаче, те смятат, че журито е взело безпрецедентното решение, за да остави в шоуто певеца Емрах.

Ето какво пишат потребители на страницата на формата във фейсбук:

„Намерихте как да избутате Емрах още седмица. Ние трева пасем“.

„Как го измислиха само, точките за другата седмица, да не можеш да му хванеш края. Явно още ще гледаме Емрахчо как се търкаля по дансинга и накрая те ще нагласят кой ще е победителят“.

„Дано следващата седмица не успее да отърве кожата. Според мен, вече няма място там, не се раздава на 100 процента и чака зрителите да гласуват за него“.

„Жалко. Надявах се да дойде време най-слабият участник Емрах да напусне предаването“.

„Би било пълен нонсенс да направят победител Емрах. Това би означавало никой нормален известен човек да не се съгласи да участва в такъв фарс. Изключвам представителите на фолка, разбира се“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Зрителите бесни на журито на „Денсинг старс“ за Емрах Стораро"

Какво мислите?