Горещи новини

Зрителите на „Денсинг Старс“ изригнаха: Пълно безобразие!

Izlagaciq v Dancing Stars

„Денсинг старс“ навлиза в решителна фаза и на дансинга на танцовото шоу вече се демонстрират не само уменията, но и голяма част от страстите на участниците.

Останаха само седем двойки, а коментарите след всеки лайф в социалните мрежи стават все по-ожесточени заради заради нарастващите съмнения за обективността при оценяването. Нещо повече – по мнение на фенове на формата – зрителското гласуване опорочава шоуто и е нужна спешна промяна на регламента.

„Пълно беэобразие е зрителското гласуване. Некомпетентността поставя първите 3 двойки с прекрасно изпълнение и най-висок реэултат след последните 3, които са с най-нисък реэултат от журито и танцуват най-лошо. Това е много несправедливо и неприемливо!

 Как въобще е въэможно эрителите да поставят Дара и Джими с 40 точки и перфектен танц след Емрах и Неделя?“, гласи един от многото коментари в мрежата след последния епизод на най-красивото шоу в родния тв ефир.

„Трябва нещо да се промени, защото, ако се получи така, че двойка с 40 точки бъде елиминирана эа сметка на други, които са любимци на публиката, то предаването ще бъде опорочено, безинтересно и без авторитет. Ще се получи скандал“, се казва и в друг.

„Това зрителите сме страшна работа. Толкова сме се озлобили, че не можем да се зарадваме на красотата, която излъчват Натали, Валери, Папи, Виктор, Ивет. Не понасяме известните, все искаме да ги накажем“.

„Много наредена работата с тези „гласове“ на зрители или незърнали, невидели. Журито и те по сценарий оценяват. Ето нещо елементарно – вижте реакциите във фейсбук на всяка танцова двойка. Коя има най-много и най-положителни? Ето това е вота на публиката, а вашето какво е не знам, но много се разминава с реалността“./show.blitz.bg

Твоят коментар

Be the first to comment on "Зрителите на „Денсинг Старс“ изригнаха: Пълно безобразие!"

Какво мислите?