Горещи новини

Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

Zritelite iskat spirane na Az obicham Bulgaria

Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи.

Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и една от участничките в нея – Милица Гладнишка, но по съвсем различни причини.

Във въпроса се питаше колко са официално регистрираните еднополови двойки в България. Той беше формулиран и използването на дума, която мнозина не искат да чуват по телевизията, без предупреждение за децата:

Най-големите обвинения към продукцията са, че „Аз обичам България” прави пропаганда на ценности, които не са традиционно български, въпреки името му.

Както споменахме, на другия полюс беше възмущението на Милица Гладнишка. Звездата от „Кой да знае?” се ядоса на това, че такива двойки се регистрират. Според нея всеки има право да живее както си иска и това не въпрос за преброяването на населението.

Сашо Кадиев даде отговор 122, като допълни: „Половината са ми приятели”. Тази реплика му докара яда на зрителите, които и без това се дразнят от поведението му. Кедъра също направи коментар, че правата на тези двойки не се спазват в България.

Когато стана ясно, че верният отговор е 1428, Кадиев заяви, че ги поздравява за смелостта.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто"

Какво мислите?