Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Зрител каза кой печели „Игри на волята“: Жалко!
Зрител каза кой печели "Игри на волята": Жалко!

Зрител каза кой печели „Игри на волята“: Жалко!

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната битка днес след провал на Старейшините.

Тя ще се изправи срещу бизнесмена Мартин Николов – Елвиса и само един от тях ще продължи напред в “Игри на волята“.

До номинацията на Оряшкова се стигна, след като беше посочена от голяма част от племето като най-слабото звено на битката. По време на съвета обаче стана ясно, че при Старейшините има привидно несъществуваща мъжка коалиция между Момчил Василев, Красимир Дунев и Михаил Кръстев.

Между съплеменниците прехвърчаха взаимни обвинения, а по средата на всичко беше Денислава Велкова. Тя избра да не подкрепи жените в племето и също гласува за Оряшкова заради близостта си с Михаил.

Битката между Оряшкова и Елвиса ще бъде една от най-драматичните в сезон 5. Те отново ще трябва да разчитат на близките си хора в племето, за да се възползват от голямо предимство в елиминационния двубой. Кой ще се спаси и кой ще бъде отстранен от екстремното риалити?

Ето и един интересен коментар на зрител:

Окончателно в моите очи всички до един от старейшините не заслужават да стигнат до финала, освен Момчил, разбира се. Виктория и тя показа рогата си: Цитирам: „Смятам, че мъжете не трябва да се крият зад жените“. Нагло момиче!

Визираше Момчил, а момчето има 25 победи. Вики, ти си тази, която се криеше зад коалицията на Мартин. Тук се получава малко като крадецът вика дръжте крадеца!

Отделно Денислава номинира Оряшкова, за да запази задника си, а докато Мартин беше в племето, тя игра с нея. Всеки гледа изгодата, ползата и интереса си. Това ли е извадката на обществото… Защо бе, хора…защо сте такива…

Българино, българино? За тебе те умряха! Вашите прадеди дадоха своя живот, за сметка на това да живеете вие! Да живеем ние! Не ги разочаровайте!

Момчил мамил? Нали Димо е съдия? Той казва и определя! Жалко е, че пада от Рълев на финала, но ако в продукцията има хора на място, ще поканят Момчил в „Ол Старс“, както би трябвало да поканят и Юлиян, но за последния е ясно, че няма да го поканят…

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?